Mizuki Ayame Admin
Hozzászólások száma : 967 Join date : 2013. Nov. 16. Age : 24 Tartózkodási hely : ~In the water~
| Tárgy: Duma parti^^ Szer. Márc. 05, 2014 9:20 am | |
| Ha esetleg valami olyat szeretnél mondani, amiről úgy gondolod, hogy mindenkinek látnia kéne, akkor azt írd ide egy posztba! Szerepekről kérdezni, vagy csak simán beszélgetni.... Nem kell pm-et írni, elég ide posztolni egyet. Ha szerencséd van feltalál az illető az oldalra, és el is olvassa ^^xD | |
|
Mizuki Ayame Admin
Hozzászólások száma : 967 Join date : 2013. Nov. 16. Age : 24 Tartózkodási hely : ~In the water~
| Tárgy: Re: Duma parti^^ Pént. Márc. 14, 2014 8:37 pm | |
| Figyelem! ÚJ szerep fog indulni az oldalon! Vámpíros. :3 Már készülődik a story és a főkarakterek, és a cél is... Még dolgozunk rajta de a leendő KM nagyon kreatív és jól halad a történettel! Izgatottan várom mit hoz ki belőlle. *-* Remélem ti is. :3 Még értesítelek titeket a fejleményről! | |
|
Mizuki Ayame Admin
| Tárgy: Re: Duma parti^^ Pént. Ápr. 11, 2014 5:40 pm | |
| Figyelem! Egy jó tanács! ^^ Én mostanában egy ideje azzal szórakozok, hogy lementem a karilapjaim...és még mindig nem értem a végére xD Higyjétek el nekem, jól jártok azzal, ha Word-be, vagy bárhova elmentitek a karakterlapjaitokat! :/ bármi történhet. (lásd: volt egy játék, amit nagyon szerettem, viszont már nem írtak rá nagyon, ezért törölték, és az összes hozzátartozó topicot is. T-T nem tudtam elmenteni a karakterlapom, pedig nagyon bírtam a csajomat :')) Szóval MENTÉSTEK EL! Ne csak itt nálunk, hanem mindenhonnan mentsétek le! KOmolyan megéri az a kis szöszmötölés! | |
|
Mizuki Ayame Admin
| Tárgy: Re: Duma parti^^ Szer. Ápr. 30, 2014 9:53 pm | |
| ÉÉééééééés most kezdtem el Noragamit nézni..... Ééééééés most erőszakolok meg egy Japánt, miközben bebúrok egy 5 yenes érmét.... Ééééééés, valaki/valakik segítenek levezényleni egy Noragamis szerepet? | |
|
Bobu
Hozzászólások száma : 1 Join date : 2014. Dec. 27. Age : 29 Tartózkodási hely : Szigetszentmiklós
| Tárgy: Re: Duma parti^^ Szomb. Dec. 27, 2014 5:30 pm | |
| Nem valami sok aktív tag van ezen az oldalon xd
| |
|