| Túl éled? //JÁTÉKTÉR// | |
|
+5Raven Kiyoko Haru Abby L. Jones Mizuki Ayame 9 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Kiyoko
Hozzászólások száma : 151 Join date : 2013. Dec. 15. Age : 26 Tartózkodási hely : Narnia
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szomb. Dec. 28, 2013 11:52 am | |
| Kiveszem a lány kezéből a fegyvert és nekidöntöm ott valaminek. -Jól vagy?-kérdezem kicsit aggódva de mosolyogva és megfogom a kezét hogy nem-e tört el vagy hasonlók-Csak elzsibbadt vagy fáj is? ~Remek! dupla munkát csináltam~ | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
Hozzászólások száma : 967 Join date : 2013. Nov. 16. Age : 24 Tartózkodási hely : ~In the water~
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szomb. Dec. 28, 2013 12:56 pm | |
| -Nem fáj, csak nem érzem....-mondom halkan, majd felemelem a fejem, és Rai arcát kezdem bámulni. "Cs-csak a barátom... És ő is így érez.... ugye?..." | |
|
| |
Kiyoko
Hozzászólások száma : 151 Join date : 2013. Dec. 15. Age : 26 Tartózkodási hely : Narnia
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szomb. Dec. 28, 2013 1:02 pm | |
| -Bocsi...-motyogom kicsit magamra morogva hogy hogy lehetek ennyire csesznye.-Mikor érezted hogy túl nagy a vissza rúgása miért nem áltál le az elsőnél?-kérdezem mosolyogva és még mindig a kezét figyelem és próbálom neki mozgatni hogy tényleg nem-e törtel vagy hasonló. | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
Hozzászólások száma : 967 Join date : 2013. Nov. 16. Age : 24 Tartózkodási hely : ~In the water~
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szomb. Dec. 28, 2013 1:11 pm | |
| -mert jó volt vele lőni...-mosolygok. -De már az elsőnél lezsibbadt a kezem...^^" -nevetem el magam kínosan. -De nagyon hatásos.-pillantok a célzó táblára, ami szitává van lőve. | |
|
| |
Kiyoko
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szomb. Dec. 28, 2013 1:14 pm | |
| -Háth, mindennek van ára!-mondom nevetve.-De úgy látszik tényleg semmi baja csak egy pillanatra elnyomhatta az ereket.mosolyodom el és végig simítok a lány kezén majd elengedem-Igen..semmi baja! De ha van egy csavarhúzónk akkor máris visszább tudok venni az erejéből.-gondolkodom hangosan és szétnézek hogy nincs-e valahol | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szomb. Dec. 28, 2013 1:17 pm | |
| -Hát ennek örülök...- ökölbe szorítom a kezeim. -És már érzem őket^^ - mosolyodom el, majd hátra fordulok és rá mutatok egy szekrényre. -Ott van néhàny szerszám... | |
|
| |
Kiyoko
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szomb. Dec. 28, 2013 1:24 pm | |
| Szinte zuhanó repülésbe vetem rá magam a szekrényre a szerszám szó hallatán és előszedek pár cuccot majd vissza rohanok a fegyverért és mintha toll pihét emelgetnék oda hurcolom és elkezdek "szórakozni" a fegyverrel majd egy pár perc alatt kész is vagyok és felemelem de kis híján majdnem felbotlok a szerszámokba.-KÉÉÉSZ!-mondom csillogó szemekkel és oda megyek a lányhoz a fegyverrel majd be állok. -Nah bujj ide kislány!-próbálom komoly arcal mondani de nem sikerül és elröhögöm magam-Bocs-bocs Nai-chan ez kellett! A-azaz..-gondolkodott mit is mondott hogy szólítsam...-Ő fővezérsége? | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szomb. Dec. 28, 2013 1:58 pm | |
| Beleboxolok egyet a vállára. -Hogy bírsz folyton nevetni? -kérdezem elhúzott szájjal, majd a karja alatt bebújok elé. -egyszer nagyon megbánod,ha közel kerülsz hozzám....- motyogom. Nem szándékoztam olyan hangosan mondani, hogy ő is hallja... Gyorsan kibiztosítom a fegyvert, majd lövöldözni kezdek Mikor abba hagyom felegyenesedem, így megint hozzá simulok Raihoz. De nem szólalok meg. Bámulok magam elé. "Ez így nem lesz jó, ha tovább fog így menni......" | |
|
| |
Kiyoko
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szomb. Dec. 28, 2013 2:10 pm | |
| Picit fel szisszenek habár egyáltalán nem fájt amikor belém üt de igazából minden szót tisztán hallottam amit mondott és egy kicsit el is pirulok de mikor kibiztosítja a fegyvert vissza rázom magam az eredetibe és ahogy segítek tartani a fegyvert figyelem az előttem lévő lányt. Valamiért nem tudok a fegyver működésére koncentrálni de azért tartom neki majd mikor felegyenesedik és hozzám simul teljesen egy kicsit elpirulok és oldalra fordítom a fejem mintha a céltáblát figyelném.~Már megint....tiszta hülye vagyok ma, de azt hiszem csak elfáradtam ennyi az egész...~ | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szomb. Dec. 28, 2013 2:14 pm | |
| Megfordulok, így már a szemébe nézhetek. Most nem olyan az arcom mint szokott lenni. Szomorúság, és kétségbeesés tükröződik a szemeimben. -Elmondanád ugye?- kérdezem halkan.//<--- hogy mit érez iránta.// | |
|
| |
Kiyoko
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szomb. Dec. 28, 2013 2:19 pm | |
| -M-m-mi?-Kérdezem és közben leteszem a fegyvert és próbálom leplezni hogy elpirultam.-Mire gondolsz?-kérdezem holott teljesen értem sajnos vagy nem sajnos hogy mire gondol. | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szomb. Dec. 28, 2013 2:33 pm | |
| -Hogy ha... többet éreznél, mint...- elharapom a nondat végét, és kibújok a karja alatt. -Nem fontos...- szólok halkan, jobbnak látom, ha nem feszegetem tovább a témát, így elhagyom a helységet és elindulok a szobám felé... | |
|
| |
Raven
Hozzászólások száma : 24 Join date : 2013. Dec. 21.
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szomb. Dec. 28, 2013 2:36 pm | |
| Unottan szívom el az utolsó szál cigimet is, ezután elhagyom a tábort és szétnézek a környéken. Egy dombtetőről egy lepusztult parkot látni, ahol néhány zombi épp egy szerencsétlen embert támadott meg. ~Már nincs értelme megmentenem, azok a dögök már megfertőzték. Kicsit lejjebb mászok, hogy jobban szemügyre vegyem őket, azonban megcsúszok és közöttük landolok. -Remek. -sóhajtok miközben felveszek egy rozsdás vascsövet a földről. | |
|
| |
Kiyoko
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szomb. Dec. 28, 2013 2:41 pm | |
| Mielőtt megtudnél szólalni a lány már le is lépp én pedig meredt tekintettel állok egy darabig majd sóhajtok a fegyverre pillantok ami túl nehéznek bizonyul hogy vigyem így a a lány után rohanok akit meg is találok majd a vállánál fogva megragadom. -Főnök várjon egy pillanatra beszélnünk kellene négyszemközt az új gyógyszerek felhasználásáról, kérem jöjjön egy kicsit az orvosiba!-mondom komoly arccal ami nálam már tényleg elég érdekes, | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szomb. Dec. 28, 2013 3:09 pm | |
| Útközben beleütök egyet a falba: -Basszus!! Bámulom a földet mikor hirtelen lépteket hallok. Gyorsan kihúzom magam, és úgy fordulok feléjük. -Főnök! Yamada lelépett! - közlik velem mire elkerekedik a szemem. Ekkor ér oda Rai is. Egy darabig kapkodom a fejem, hogy most mit csináljak. Döntenem kell. -Rai ne most!- nézek rá bocsánat kérően. -Ha visszaértem egyből az orvosiba megyek!
-Ezt nem hiszem el!!! HOGY JUTHATOTT KI?!?!- kiabálom el magam. A fegyvertárba sietek, ahonnan kiveszek egy gépfegyvert, majd a szobámból kihozom a késeim. //Karakter képen látni. Kettő van belőle.// A kapunál az őrökre csak ránézek, de félre állnak előttem. Egy kendőt kötök az arcom elé, és kirohanok a barlangból. A hátamon a gépfegyverrel megállok a dombocskán, kezemben a kardokkal. Aztán meglátom a fiút. "Idióta!" Leugrom közéjük, és pár fordulással elvágom két zombi torkát. Megállok egy pillanatra megállok, és bosszús pillantásokat vetek a srácra. | |
|
| |
Kiyoko
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szomb. Dec. 28, 2013 3:38 pm | |
| Elmosolyodom. -Áh ráér!-legyintek majd a lány elrohan. Ezután vissza sétálok a Lőtérhez felkapom a fegyvert és beviszem az orvosiba. Majd bezárom az ajtót és úgy döntök kerülök egyet a bázison, már rég voltam szétnézni.
| |
|
| |
Raven
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szomb. Dec. 28, 2013 7:16 pm | |
| -Üdv Naifu. -köszönök mintha minden rendben lenne. Eközben a fémkorlátok maradványait ütögetem, hogy a hanggal elcsalogassam a zombikat. Amelyik a közelbe ér, azt sikerül erőteljesen fejbe csapnom, széthasadt koponyával terülnek el. | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szomb. Dec. 28, 2013 7:22 pm | |
| -Normális vagy?! -kérdezem szemrehányóan. Ekkor hirtelen egy "beteg" hátulról elkapja a nyakamat és fojtogatni kezd. Morogva próbálom lehámozni magamról a zombit. Gyorsan megpörgetem a kardom, így már fordítva van a kezemben, és könnyedén ledöföm a lényt. Megfordulok és levágom a fejét. -Nem kaptál rá engedélyt,hogy elhagyd a bázist! "Te jó isten mi van ma?! Mire visszaérek már nem lesz senki a bázison, mert mindenki elszökik?!?!" | |
|
| |
Raven
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szomb. Dec. 28, 2013 7:34 pm | |
| -Nem tudtam hogy szükséges. -magyarázkodok. Eközben elintézek még egy zombit, majd mikor elfogyna, Naifu elé lépek. -Ha akarod büntess meg, végezz ki vagy küldj el a francba, nem izgat. Amúgy is riadalmat keltek az emberek között. | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szomb. Dec. 28, 2013 7:39 pm | |
| Szigorúan nézek rá, de nem mondok semmit. Sóhajtok egyet, majd megdörzsölöm a homlokom, és lehúzom a kendőt az arcomról. -Úgy érzem nagyobb büntetés lenne egy kis önbizalom tréning mintha kivégeztetlek...- megfogom a vállánál, megfordítom,és gyengéden lökök egyet a vállán. -az engedély kérés minden beosztottamnak szüksèges a kimenetelhez, mivel mindenkiért én felelek. Te is meghalhattál volna.- mondom halkan. -Most pedig tiplizzünk haza fele. Este van és ilyenkor vannak kint a legtöbben. Gyerünk! | |
|
| |
Raven
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szomb. Dec. 28, 2013 7:53 pm | |
| -Rendben. -sóhajtok. Útközben a szemkötőmhöz érek. ~Remek, visszatért a fájdalom. | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szomb. Dec. 28, 2013 8:01 pm | |
| A fiú mellé lépek(Bakker rav kikell találnom valami becenevet mert nem tudom megjegyezni a karid nevét xD) -Beviszlek az orvosiba. -lépek mellé. -Ja még valamivel kiegészíteném ^^ Beviszek az orvosiba, ha tetszik, ha nem.^^ -a vállára teszem a kezem. -Egyébkémt sosem értettelek... szerintem...vagy is nekem egyáltalán nimcs bajom a szemeddel. Azt sem értem, hogy másoknak miért van...hmhm... | |
|
| |
Raven
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szomb. Dec. 28, 2013 8:35 pm | |
| -Az emberek gonosz és undorító lények. Talán jó dolog, hogy ellepték a világot a zombik. -mondom szigorúan. | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szomb. Dec. 28, 2013 8:47 pm | |
| -Jajj ne légy már ilyen szigorú!-átölelem a vállát és magamhoz húzom. -Az emberek valóban gonoszak, de nem mindegyik.- mosolygok rá, majd elengedem, és bekopogtatok az ajtón. -Naifu Akuma, parancsnok. Azonosító szám: 666. -nondom monton hangon. Az ajtó kinyílik előre engedem, és bekisérem az orvosiba. -Yamada, amíg enm voltál itt, karantén helyzet lépett fel. Se ki, se be. Gondolom érted.- világosítom fel a fiút, majd belépek én is. -Helo Rai! Az úrfi -rámutatok Yamadara- szintén megszökött és zombikba ütközött. Szeretném ha elvégeznéd az alap vizsgálatokat... | |
|
| |
Raven
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szomb. Dec. 28, 2013 8:53 pm | |
| Nagyokat sóhajtva lépek be az orvosiba. -Gondolom megérted ha nehezen bízok meg az emberekben. -mutatok a szemkötőmre. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// | |
| |
|
| |
| Túl éled? //JÁTÉKTÉR// | |
|