GenChiDōhōdan
Üdvözöllek!
Ha hozzánk sodort az ár, ne menj még! Nézz körül! Két izgalmas szerepjáték, és rengeteg új barát várhat rád!
GenChiDōhōdan
Üdvözöllek!
Ha hozzánk sodort az ár, ne menj még! Nézz körül! Két izgalmas szerepjáték, és rengeteg új barát várhat rád!
GenChiDōhōdan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ezüst Vér Testvériség - A vér kötelez

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Túl éled? //JÁTÉKTÉR//

Go down 
+5
Raven
Kiyoko
Haru
Abby L. Jones
Mizuki Ayame
9 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19  Next
SzerzőÜzenet
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

Hozzászólások száma : 967

Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 14 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 04, 2014 9:05 pm

-Ohh...Egy igazi katona akit végre nem nekem kell a 0-ról kiképeznem! -nézek csillogó szemmel Jodie-ra.
-Egyébként holnap reggel az eligazítás után edzés lesz. Kezdenek tunyulni. Rai jelen kell lenned, ha valamelyik két ballábas hasra esne a saját lábában....- sóhajtok gondterhelten.
Vissza az elejére Go down
https://genchi.hungarianforum.com
Jodie Holmes
Mesélők
Jodie Holmes

Hozzászólások száma : 196

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 14 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 04, 2014 9:06 pm

-Kötelező oltások. Valamint néha altató. Semmi más, hála az égnek.

"Ez egy nyugis vizsgálat. Azt hittem rosszabb és gyors eljárást indítanak. De szerencsére nem. Csak ne sóhajtsak..."
Kiyoko

Kiyoko

Hozzászólások száma : 151

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 14 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 04, 2014 9:11 pm

-Az jó, akkor most letudnád venni a pólód és a nadrágod? és aztán kérlek állj a falmellé!-mondom mosolyogva és elkezdek kutatni a egy szekrénybe.-Amúgy muszáj nekem menni Nai-cha...fu-san?-helyesbítem ki magam majd kicsit kínosan nevetek
Jodie Holmes
Mesélők
Jodie Holmes

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 14 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 04, 2014 9:17 pm

Teszem, amit mondd közben magamban somolygok a botlása miatt. Rokonok? Vagy szerelmesek? Vagy gyerekkori barátok? Jó nekik.

Egy fekete sportmelltartó és fekete testhez álló boxer van rajtam. Így kényelmesebb. Miközben megyek a falhoz, rossz szokásomhoz híven kiroppantom a nyakam. Kezdett beállni...
Alex

Alex

Hozzászólások száma : 12

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 14 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 04, 2014 9:37 pm

Meglepődök azon, hogy ilyen gyorsan ide adta az engedélyt. 
- Öhm...Alex vagyok még mindig tudtommal ezt a nevet kaptam születésemkor. De ha te jobban tudod...
Elvettem az engedélyt majd a fülesemhez értem és elkezdtem beszélni, egészen halkan, hogy ne nagyon hallják. Majd Rai-hez fordultam és meghajoltam. 
- Elnézést, hogy zavarok Rai vizsgálat közbe. De majd később visszajöhetek egy gyógyszerét. Viszlát!!
Ezek után hátat fordítottam és kimentem az ajtón majd a kijárathoz mentem, az örök megint megállítottak felmutatom az engedélyt és egy kis diskurálás után át engednek. 
W:- Fent vagy Lexy? Milyen a helyzet fent? Mi történt, miért nem működik?
Nem válaszolok csak felmászok a hegyre ahol a napkollektorok vannak majd leülök egy kőre és a kilátásba gyönyörködök. Aztán megfogom a fülesemet a fejemen majd elkezdek beszélni. 
- Mai időjárás jelentésünk: Szuper időnk van igaz enyhén hideg van mert ugye bár este van. Érződik az eső szaga amiért Alex-nek sietnie kell ha nem akar elázni és jól megfázni. A helyzet? -Hátra nézzek és észreveszem, hogy az egyik napkollektoron egy döglött állat van.- Enyhén halott, és idő igényes a helyzet. Nem hiszem el, hogy csak mi vagyunk ilyenek. Miért nem lehet nekem is parancsolgatni és egész nap a lábamat lógatni. 
Mormogok még pár percig majd meg igazítom a "karomat" amely kattan egyet, leteszem a táskámat a napkollektorok mellé és előveszek egy csavarhúzót azzal kezdek el bütykölni kollektor körül. kb. 3 órát töltök fent mire kapok normális jeleket de azok sem jók. 
-William nézd meg a rendszer még mindig terhelve van!
W:-Igenis! -Egy kis matatás hallatszik majd remegő hangon megszólal.- A rendszer...öhm...túl van terhelve 70 százalékkal. 
- Szuper! Végre kipróbálhatok valamit amit annyira akartam anélkül, hogy a vöröske megtudná.  
Elővettem pár alkatrészt a táskámból és elkezdtem szerelni, miközben mosolyogtam. 
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 14 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 04, 2014 9:39 pm

-Áhúú!-tapasztom a fülemre a kezem mikor megroppantja a nyakát.
-Ne ropogtasd, mert remegni fog a fejed...- mondom komoly arccal pedig tudod, hogy hülyeség. Nekem régen mondták azt, hogy ne ropogtassam az ujjaim, mert remegni fog a kezem....
-Igen Rai, jönnöd kell...- lövellek kissé gonosz pillantásokat a nyelvbotlás miatt...
Kiyoko

Kiyoko

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 14 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 04, 2014 9:48 pm

Egy kicsit morgok a szekrényben.... de aztán egy ilyen vizsgáló fémdetektort(egy ilyen akármit..nemtom le írni mi az de mindjárt megtudjuk mire jó ....vagy valami olyasmi ><^^") aztán végig húzom óvatosan és elég lassan Jodie teste körül.
-Hmm..-gondolkodom el.-Azthiszem minden rendben..-mondom és kicsit furcsának tartom a dolgot....-a nadrágot felveheted de kérlek ülj vissza a vizsgáló asztalra egy kicsit...-mondom és a készüléket figyelem..
Kiyoko

Kiyoko

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 14 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 04, 2014 10:23 pm

Ebisu:
Már több hete keresem az Északi bázist...már kezdem feladni....
De most egy ilyen barlang szerű izébe bóklászok..."Azt mondták itt van...HOL VAN?! Remélem egyáltalán jó helyen vagyok."...morgok magamban."Átjöttem az egész kontinensen és ha nem lesz itt meg őrülök.."
-VAN ITT VALAKIII?!-ordítom el magam a barlangba, válaszra várva
Jodie Holmes
Mesélők
Jodie Holmes

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 14 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 04, 2014 11:11 pm

Felveszem a nadrágot, majd visszaülök. Nyakropogtatásra tett megjegyzésre nem mondok semmit. Muszáj néha kiválasztani, eléggé be tud merevedni és görcsölni a nyakam, ami nem a legjobb érzés...

Kíváncsian várom, mi következik.
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 14 I_icon_minitimeVas. Jan. 05, 2014 10:03 am

Megint megszólal a rádióm. Elkezdem dörzsölgetni a homlokom, miközben 10-ig számolok
-1....2...3...4...5...6...- kántálom halkan, hogy lenyugodjak, majd mikor végzek elindulok az ajtó felé.
-Hozom a következő pácienst....-szólok hátra, majd felkapom az AK47esem, és elvégzem a szokásos procedúrát: folyosón való végig rohanás, kötöszködés az őrökkel...
Végre kint vagyok az ajtó előtt. A fegyveremet magam elé tartom, maj ugyan annál a saroknál állok ahol Jodie összeszedésénél voltam. Hirtelen kiugrom egy ember elé. "EZ NEM IGAZ KOMOLYAN!!!!"
-Ki vagy? Mit akarsz? Miért jöttél ide? Követtek van veled valaki? -darálom le monoton hangon, és a fegyveremmel a fiú szívére célzok.
-Bocsásd meg a kérdésem, de amilyen kis pàlcika vagy.... na meg sápadt, nem véletlenül nézlek zombinak...
Kiyoko

Kiyoko

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 14 I_icon_minitimeVas. Jan. 05, 2014 10:51 am

-Rendben..-mondom mosolyogva majd megmérem az előttem ülő lány vérnyomását amit felírok.-Nah azt hiszem minden kész..-mondom mosolyogva-..és mihez értesz?Mondjuk az kifog derülni holnap

Felemelem a két kezem kicsit vigyorogva."végre megtaláltam."-Hayashi Ebisu. Csatlakozni. Közelvan az régi otthonomhoz és a Déli bázis mondta merre vagytok körübelül és nem-nem követett senki.-válaszolok a kérdésekre.
-ch...-morgok kicsit az utolsó mondatra
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 14 I_icon_minitimeVas. Jan. 05, 2014 11:01 am

-Hayashi....-morgom. -Miért nem maradtál a Délieknél?-kérdezem hunyorogva.
"Olyan törékeny kisfiú formája van..."
-Csak menedéket akarsz, vagy katona vagy?- kérdezem kissé döbbent arccal.
Kiyoko

Kiyoko

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 14 I_icon_minitimeVas. Jan. 05, 2014 11:08 am

- Azért nem maradtam mert hazafelé tartottam mikor véletlen betévedtem hozzájuk.-mondom mosolyogva.
- Harcolni akarok és otthont keresek. Nem nem vagyok katona, de az utcán nőttem fel.-közlöm és le engedem a kezem és zsebre teszem.
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 14 I_icon_minitimeVas. Jan. 05, 2014 11:15 am

-itt az leszel...-mondom arra hogy ő állítólag nem katona.
-Ezenfelül itt küldetések vannak, és mindenkinek rendelkeznie kell minimum egy alapfokú harci technikával. Nos ha tán még sem vagy harcképzett, akkor itt kiképzünk. Még mindig csatlakozni szeretnél Szépfiú...? -kicsit lejjebb eresztem a fegyverem
Kiyoko

Kiyoko

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 14 I_icon_minitimeVas. Jan. 05, 2014 11:26 am

-Persze!-mondom nevetve-van még valami?
-Amúgy van harcképzettségem..nem tom milyen fokú de van.-mondom nevetgélve kicsit
Jodie Holmes
Mesélők
Jodie Holmes

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 14 I_icon_minitimeVas. Jan. 05, 2014 11:57 am

-A katonaságnál kiképeztek kétkezi harcokra, lőfegyver használatra, egy-két keleti harcművészetre is. Ha nem zombi apokalipszis lenne, CIA ügynöknek hívnám azt, aminek kiképeztek.-felveszem a felsőm.-Hogy megy a napi menet? Hánykor van ébresztő, hova kell menni? Már elnézést a sok kérdésért, de jobb előre tudni, ha nem akarom felhúzni a főnököt. Meg...hogy szólítsam őt?
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 14 I_icon_minitimeVas. Jan. 05, 2014 11:58 am

-Akkor csak utánad...-eresztem le sóhajtva a fegyverem, és arra fele bökök vele, ahonnan jöttem.
Elmegyünk az ajtóig, ott bemegyünk, de persze előtte megvizsgálják a robotok.
-nos Üdvözöllek az Északi Bázison. lesz körbevezetés is, de előbb orvosi vizsgálaton esel át. bár várakoznod kell, mivel már előtted jött egy új "vendég", akit most vizsgálnak. -fordulok hátra, és még mindig csodálkozva mérem végig a fiút.
Benyitok az orvosiba, és a vállánál fogva, betolom magam előtt a srácot.
-Ő itt Hayashi. Az új...Fiú....
-Itt többnyire főnöknek hívnak...-mosolygok Jodie-ra.
Kiyoko

Kiyoko

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 14 I_icon_minitimeVas. Jan. 05, 2014 12:25 pm

(Amúgy Ebisu a kereszt neve csak sose tudom melyik van elől ><")
-Rendben.-mondom bele eggyezően és megyek főnök után

-Igazából foggalmam sincs mivel nekem kicsit másképpvan a műsakom mint a többieknek.-mondom nevetgélve
-Óh üdv!-mondom nevetve~Rai
-Jó estét!-mondom mosolyogva mikor beérünk~Ebisu
-Akkor most már a lány azt hiszem kész is van , minden rendben van vele szóval elmehet!-mondom mosolyogva-Rai
Jodie Holmes
Mesélők
Jodie Holmes

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 14 I_icon_minitimeVas. Jan. 05, 2014 12:50 pm

-Rendben. Kint várakozzak, amíg vizsgálják a srácot? Gondolom együtt vezetnek majd körbe.

Közben odébb állok, hogy helyet adjak. Érdekesen néz ki ez a fiú. De ez nem az én gondom.
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 14 I_icon_minitimeVas. Jan. 05, 2014 1:17 pm

(Akkor az Ebisu-t rakd előre. Eredetileg én is Mizuki vagyok, csak az Ayame-t könnyebb becézni, vagy mit tudom én xD)
-Nem kell ki menned. Foglalj helyet...öhm....valahol...-nézek körbe miközben megvakarom a tarkóm. Leülök, Rai-chan foteljába, és megint forgolódni kezdek.
-Egyszerre lesztek körbe vezetve, mert az úgy praktikusabb. Felmérjük a képességeitek, aztán megcsináljuk a papír munkát. Aztán megkapjátok a dögcédulát majd megkapjátok az "egyen pulcsitokat", amit csak edzéseken kell hordanotok, de mindenki kap egy fölsőt is, amit a küldetésekkor, hogy könnyebben megtaláljátok egymást....blablabla...tudjátok.
Kiyoko

Kiyoko

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 14 I_icon_minitimeVas. Jan. 05, 2014 1:42 pm

(okés bocs ^^")
-Rendben.-Bólintok és felülök az asztalra.~Ebisu
-Akkor olyanok kellenénk nekem hogy Teljes név,Mikor születtél, Honnan jöttél, Volt már testi kontaktusod "beteggel"? -kérdezem a papírokat nézegetve
-Ebisu Hayashi, 2123.május 12. , Az itteni városban éltem egy darabig aztán pedig háát...-gondolkodom hogy el-e mondjam hogy a nagyvilágot jártam...-Minden felé laktam mivel üldözött az egyik kisebb-nagyobb maffia de mivel nem tudtak elkapni így szabadon kb. 4 éven át feladták és én pedig nyugodtan vissza jöhettem de mivel láttam milyen helyzet uralkodik itthon ezért csatlakoztam ^^"-mesélem el kicsit kínosan nevetgélve-Beteggel?Mármint zombival?-gondolkodom el...-Azt hiszem nem..~Ebisu
Miközbe mondja próbálom jegyzetelni az adatokat.
-De úgy körübelül megtudnád mondani merre jártál?-Kérdezem kicsit furcsálkodva hogy egy ilyen srácot a maffia üldözött.~Rai
-Háth bejártam Dél-amerikát,Európát, Afrikát jártam az araboknál kisázsiába, aztán az oroszoknál...hú de rohadt hideg is van ott..-teszem hozzá nevetve-Ázsiában is jártam...azt hiszem egyedül az anktartiszon nem voltam és Ausztráliában.-Sorolom gondolkodva..~Ebisu
(így amúgy jó ahogy írom?)
Jodie Holmes
Mesélők
Jodie Holmes

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 14 I_icon_minitimeVas. Jan. 05, 2014 1:49 pm

Keresek egy helyet a szobában, ahol tuti nem zavarok, aztán leülök a földre. Becsukott szemmel hallgatom miket mond a fiú. Kíváncsi vagyok milyen másutt a helyzet...egy idősek vagyunk, mégis más életünk volt...vajon Ő még él? Mi lett vele?
Kiyoko

Kiyoko

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 14 I_icon_minitimeVas. Jan. 05, 2014 2:48 pm

-Akkor olyan kellene még nekem hogy a közelmúltban valami fertőző betegséged volt-e, és utoljára melyik államban jártál?Másrészt volt-e törött csontod esetleg szerv átültetésed esetleg valami örökletes betegséged van-e? Állandó gyógyszert szedsz? OLtásokat kaptál-e?~Rai~
-Öhöömm...Dél amerikából jövök .Fertőző betegségem nem volt egyáltalán. Csont törés azt hiszem egy párszor törtek el ujjaim meg egyszer azt hiszem a jobb karom  még kisebb koromban de ennyi. Szervátültetés meg betegség nincs.-Mondom mosolyogva-Oltást egy darabot se kaptam, állandó gyógyszert nem szedek!
-Hmm...eddig minden jó..-Mondom Mosolyogva-Akkor most kapd le a felsőd kérlek had mérjem meg a vérnyomásod..
-Nincs valami csinos kis nővérke aki megvizsgálna?-kérdezem kissé elvigyorodva és perverzen miközben leveszem a felsőmet.
-Sajnos..nincs..-mondom sóhajtva és egy ilyen tettetett szomorú arcot vágok majd megmérem a srác vérnyomását-...hmm...ez normális..-lepődök meg kicsit majd felírom
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 14 I_icon_minitimeVas. Jan. 05, 2014 2:52 pm

-Nem véletlenül fiú az orvosunk! -mondom okítóul, majd megint pördülök egyet.
-De nálam el lehet érni, hogy...kitapogassam a belső szerveid...- jelentem ki, majd valami féle sötét aura kezd körül lengeni, majd egy ördögi vigyor kíséretében, a fiúra nézek.
Tovább pörgök.
Kiyoko

Kiyoko

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 14 I_icon_minitimeVas. Jan. 05, 2014 3:01 pm

Ettől a vigyórtól megborzongok és kissé megijedek
-Pedig lehet nem ártana..-Mondom nevetve  hogy mielőtt a srác visszaszólna próbáljam megvédeni gondolatát.-Amúgy ne pörögjön kérem, ha itt kitaccsol főnök... nem lesz senkinek se jó!-mondom mosolyogva és oda megyek és megállítom a széket és elég közelről a szemébe nézek.-Kérlek vetkőzz le alsógatyára!-mondom majd utána vissza megyek a sráchoz.
Kicsit elvigyorodok. Majd rájövök hogy nem a csajnak mondta.
-Jah én? bocs... -mondom kissé nevetve majd lekapom a nadrágot.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 14 I_icon_minitime

Túl éled? //JÁTÉKTÉR//
Vissza az elejére 
14 / 19 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
GenChiDōhōdan :: Túl éled?-
Ugrás: