| Túl éled? //JÁTÉKTÉR// | |
|
+5Raven Kiyoko Haru Abby L. Jones Mizuki Ayame 9 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Mizuki Ayame Admin
Hozzászólások száma : 967 Join date : 2013. Nov. 16. Age : 24 Tartózkodási hely : ~In the water~
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Vas. Jan. 05, 2014 3:15 pm | |
| "Ne pirulj el! Ne pirulj el! Ne pirulj el!" Ismételgetem magamban, és szinte beleágyazódom a fotelba, ahogy közel hajol hozzám Raichan. Hunyorogva nézek a fiúra. Pislogás nélkül meredek rá... "Velem te nem fogsz kötözködni kisfiam..." | |
|
| |
Jodie Holmes Mesélők
Hozzászólások száma : 196 Join date : 2014. Jan. 03. Age : 30
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Vas. Jan. 05, 2014 3:50 pm | |
| Gondolataimban visszamegyek abba az időbe, mikor a csatatéren voltam. Zöldfülű, aki zombiölésre vágyik. Versengés a csapat többi tagjával, ki öl többet. Vele enni, harcolni, nevetni. Majd a nap, amikor minden tönkrement. Miért? Kinyitom a szemem és a falat nézem magammal szemben. Látom-e még valaha az egyetlen barátomat?
Kezd zsibbadni a lábam, így felhúzom magamhoz és az egyik karomat ráteszem. Remek, egy perverz. Az ilyenek a legjobbak egy csapatban...állandó vita forrás, de legalább nem fásul be az ember. | |
|
| |
Kiyoko
Hozzászólások száma : 151 Join date : 2013. Dec. 15. Age : 26 Tartózkodási hely : Narnia
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Vas. Jan. 05, 2014 4:05 pm | |
| Ugyan azt a mérést megcsinálom a sráccal is mint az előző lánnyal. -Hmm...úgy néz ki minden rendben-nézem kicsit megelepődve a dolgokat. A hideg újra végigfut a hátamon...mikor a lány rámnéz."Ez most engem valamiféle prédának?" A vizsgálatot követően az orvosra pillantok. -Felöltözhetek mostmár?-Kérdezem kicsit nevetve -Csak nyugodtan mostmár mehettek!-mondom kissé nevetve Gyorsan felöltözök majd a főnökre pillantok. -Akkor most a körbe vezetés következik?-kérdezem kedvesen mosolyogva | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
Hozzászólások száma : 967 Join date : 2013. Nov. 16. Age : 24 Tartózkodási hely : ~In the water~
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Vas. Jan. 05, 2014 4:14 pm | |
| -Igen, állok fel a székből, majd nyújtózkodom, mire a pólóm egy kissé felcsúszik a hasamon. //Igen, ez direkte szemétkedésxDDD// Gyorsan megigazgatom, majd a fegyvert a vállamra teszem. -Akkor menjüünk.... | |
|
| |
Kiyoko
Hozzászólások száma : 151 Join date : 2013. Dec. 15. Age : 26 Tartózkodási hely : Narnia
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Vas. Jan. 05, 2014 4:41 pm | |
| Mikor a lány feláll és a hasa ki villiann egy pillanatnyi elbambulást okoz számomra majd mikor észbe kapok kicsit nevetve elindulok. -Amúgy ilyen szép lányok hogy kerülnek egy ilyen helyre?-kérdezem kissé nevetve "Ez most azt nézte amit láttam és azt kérdezte amit hallottam." Egy pillantással hátulról szinte át szúrtam az újsrác mellkasát...még egy ilyen mondat és én fojtom meg.. -Szerintem gondolkodj mielőtt beszélsz. Csak magadnak fogsz vele ártani ha nem így teszel!-mondom kissé nevetve | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Vas. Jan. 05, 2014 5:12 pm | |
| Elnevetem Raichan reakcióján, majd Ebisu felé fordulok. -Ennek az egész helynek, én vagyok a vezetője. És én is csa azért vagyok itt amiért ti. Túl élek. -indulok ki az ajtón, majd megállok, miközben feltűzöm a hajam. -Oké, akkor erre..- indulok meg bal kéz felé. Elég gyors tempót diktálok. -Ne maradjatok le! -fordulok hátra egy pillanatra. Ahogy megyek a folyosón, mindig rámutatok egy ajtóra. -Lövő terem, Eligazító terem, gyakorló tér, ebédlő, könyvtár...-majd egy lépcső jön. -És ha itt felmentek, akkor a szobák. Az ébresztő reggel fél hétkor van, takarodó kilenckor. Kérdés?
| |
|
| |
Kiyoko
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Vas. Jan. 05, 2014 5:24 pm | |
| Követem a főnököt de nem igazán figyelek arra amit mond csak bámészkodok. -Az említett képesség felmérés meg ilyesmik mikor lesznek?-kérdezem mosolyogva
A hozzászólást Kiyoko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 05, 2014 6:23 pm-kor. | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Vas. Jan. 05, 2014 5:37 pm | |
| -Holnap...- megnézem a karórám. -Azaz ma.- nézek fel rájuk. -Nos, akkor megmutatom hol aludhattok, aztán holnap folytatjuk az eligazítást. | |
|
| |
Kiyoko
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Vas. Jan. 05, 2014 5:40 pm | |
| -Rendben!-mondom mosolyogva és nyújtózkodom egyet amitől egy elég nagyot roppan a hátam"végre megroppant."-
A hozzászólást Kiyoko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 05, 2014 6:22 pm-kor. | |
|
| |
Jodie Holmes Mesélők
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Vas. Jan. 05, 2014 6:20 pm | |
| -Értettem.
Akkor van pár órácskám aludni. Az is milliószor jobb, mint a semmi. A táskámat féloldalasan hordom a hátamon. Végre egy hely, ahol nem kell attól félnem, hogy egy zombi leharapja a fejem. Legalább is remélem... | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Vas. Jan. 05, 2014 7:50 pm | |
| Elindulok fel a lépcsőn fel, majd egy folyosón találjuk magunkat, amely szinte végtelen hosszúságúnak tűnik, és mindenhol csak ajtókat látni. -Még van egy emelet. Na...elindulok a folyosón, majd rá mutatok két egymás melletti ajtóra. -Ezek szabadok. De szoba társak is lehettek.- vigyorodom el pimaszul. | |
|
| |
Jodie Holmes Mesélők
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Vas. Jan. 05, 2014 7:58 pm | |
| -Jó éjszakát.-mondom és belépek a jobboldali ajtón. Nincs már energiám ehhez. Amint belépek, ledobom magam az ágyra, de még mielőbb elalszom, a táskát közel magamhoz elhelyezem és a késem a párnám alá teszem. Biztos, ami biztos. | |
|
| |
Kiyoko
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Vas. Jan. 05, 2014 8:01 pm | |
| -Köszönöm a lehetőséget..-mondom nevetve-Jóéjt!-meghajolok nevetve majd bemegyek a másik szobába. "végre ágy."Szinte nekifutásból esek az ágyra és terülök el teljesen. | |
|
| |
Haru Mesélők
Hozzászólások száma : 412 Join date : 2013. Nov. 17. Tartózkodási hely : Csillámfölde~
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Vas. Jan. 05, 2014 8:23 pm | |
| -Hogy mit?-vágok egy amolyan értelmes fejet, majd egy perverz mosoly jelenik meg arcomon, de mikor megpillantom a lány durcis arckifejezést, megrázom fejem.-Nyugi csak vicceltem ^^-simogatom meg Szvetlana arcát, mikor egyszer csak elönt a forróság...túl meleg van...arcom lassan kipirul, és fejem is fájni kezd egy kicsit. -Csak, menjünk vissza...-nyöszörgök, majd szédülni kezdek, és újra elájulok. //Ez poén lesz // | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Hétf. Jan. 06, 2014 11:00 am | |
| Sóhajtok, majd visszamegyek az orvosiba. Kopogás nélkül megyek be. Felülök a vizsgáló asztalra. -Hahh~ Elrendeztem az újakat, adtam nekik szobát, meg minden.... kiveszem a csattot hajamból, és összekócolom a hajam. | |
|
| |
Kiyoko
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Hétf. Jan. 06, 2014 7:09 pm | |
| Éppen a forgószékben ültem majd Nai-chan berohan. -Érdekes...-mondom miközben Nai-chan-t méregetem kicsit perverzen elvigyorodva-Ugye nem nyúlt hozzád az a srác?-kérdezem kicsit rosszallóan | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Hétf. Jan. 06, 2014 7:53 pm | |
| -De buta vagy! Persze hogy nem! Nem is hagytam volna neki....- mondom, miközben elfordítom a fejem, és bevágom a durcit. -Kinézed belőlem, hogy hagynám hogy hozzám nyúljon...jól van Rai ezt megjegyeztem.....ch... | |
|
| |
Kiyoko
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Hétf. Jan. 06, 2014 7:57 pm | |
| -Nem-nem-nem azért!-mondom magyarázkodóan-De kitudja mit akar tőled...de tudom hogy nem vagy olyan...csak-csak-csak...egyszerűen féltettelek..-motyogom lehajtott fejjel | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Hétf. Jan. 06, 2014 8:06 pm | |
| -Tudod hogy engem nem kell...- mosolygok rá kedvesen, majd ölelésre tartom karjaim. -Gyer Rai-chan, had öleljelek meeeg~ ^.^ | |
|
| |
Kiyoko
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Hétf. Jan. 06, 2014 8:09 pm | |
| Egy kicsit elpirulok és felállok és megölelem.Majd a vállának támasztom a fejem.. -De miért pont 'chan'?-kérdezem kicsit mosolyogva és tovább ölelem. | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Hétf. Jan. 06, 2014 8:13 pm | |
| -Mert. -válaszolok, a "miért pont 'chan'?" kérdésre. Átölelem a nyakát, majd a vállára hajtom a fejem. Egy idő után szuszogni kezdek, és lazábban ölelem Rait. Elaludtam a karjai közt. //nyugi nem sokara reggel van ugx is Xd | |
|
| |
Kiyoko
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Hétf. Jan. 06, 2014 8:14 pm | |
| Elmosolyodom majd magamhoz ölelve óvatosan leülök és fogom az ölembe le-ne essen és hogy fel ne ébredjen és közben óvatosan simogatom. | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Hétf. Jan. 06, 2014 8:45 pm | |
| Álmomban mosolyogni kezdek a simogatásra, és hozzábújok Raichanhez. Édesen szuszogok, néha mocorgok vagy nagyon halkan nyöszörgök... | |
|
| |
Kiyoko
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Hétf. Jan. 06, 2014 8:54 pm | |
| Elmosolyodom és tovább simogatom aztán próbálok ébren maradni. | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Hétf. Jan. 06, 2014 9:04 pm | |
| Felhúzom a lábaimat,majd álmomban megpuszilom Rai nyakát. -Sze...-kezdek bele egy szóba de a végét már csak el nyöszörészem./értelmes szóxDD// Másik kezemet Rai nyakára teszem. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// | |
| |
|
| |
| Túl éled? //JÁTÉKTÉR// | |
|