GenChiDōhōdan
Üdvözöllek!
Ha hozzánk sodort az ár, ne menj még! Nézz körül! Két izgalmas szerepjáték, és rengeteg új barát várhat rád!
GenChiDōhōdan
Üdvözöllek!
Ha hozzánk sodort az ár, ne menj még! Nézz körül! Két izgalmas szerepjáték, és rengeteg új barát várhat rád!
GenChiDōhōdan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ezüst Vér Testvériség - A vér kötelez

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Túl éled? //JÁTÉKTÉR//

Go down 
+5
Raven
Kiyoko
Haru
Abby L. Jones
Mizuki Ayame
9 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Next
SzerzőÜzenet
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

Hozzászólások száma : 967

Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 15 I_icon_minitimeVas. Jan. 05, 2014 3:15 pm

"Ne pirulj el! Ne pirulj el! Ne pirulj el!"
Ismételgetem magamban, és szinte beleágyazódom a fotelba, ahogy közel hajol hozzám Raichan.
Hunyorogva nézek a fiúra. Pislogás nélkül meredek rá...
"Velem te nem fogsz kötözködni kisfiam..."
Vissza az elejére Go down
https://genchi.hungarianforum.com
Jodie Holmes
Mesélők
Jodie Holmes

Hozzászólások száma : 196

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 15 I_icon_minitimeVas. Jan. 05, 2014 3:50 pm

Gondolataimban visszamegyek abba az időbe, mikor a csatatéren voltam. Zöldfülű, aki zombiölésre vágyik. Versengés a csapat többi tagjával, ki öl többet. Vele enni, harcolni, nevetni. Majd a nap, amikor minden tönkrement. Miért? Kinyitom a szemem és a falat nézem magammal szemben. Látom-e még valaha az egyetlen barátomat?

Kezd zsibbadni a lábam, így felhúzom magamhoz és az egyik karomat ráteszem. Remek, egy perverz. Az ilyenek a legjobbak egy csapatban...állandó vita forrás, de legalább nem fásul be az ember.
Kiyoko

Kiyoko

Hozzászólások száma : 151

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 15 I_icon_minitimeVas. Jan. 05, 2014 4:05 pm

Ugyan azt a mérést megcsinálom a sráccal is mint az előző lánnyal.
-Hmm...úgy néz ki minden rendben-nézem kicsit megelepődve a dolgokat.

A hideg újra végigfut a hátamon...mikor a lány rámnéz."Ez most engem valamiféle prédának?"
A vizsgálatot követően az orvosra pillantok.
-Felöltözhetek mostmár?-Kérdezem kicsit nevetve

-Csak nyugodtan mostmár mehettek!-mondom kissé nevetve
Gyorsan felöltözök majd a főnökre pillantok.
-Akkor most a körbe vezetés következik?-kérdezem kedvesen mosolyogva
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 15 I_icon_minitimeVas. Jan. 05, 2014 4:14 pm

-Igen, állok fel a székből, majd nyújtózkodom, mire a pólóm egy kissé felcsúszik a hasamon. //Igen, ez direkte szemétkedésxDDD//
Gyorsan megigazgatom, majd a fegyvert a vállamra teszem.
-Akkor menjüünk....
Kiyoko

Kiyoko

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 15 I_icon_minitimeVas. Jan. 05, 2014 4:41 pm

Mikor a lány feláll és a hasa ki villiann egy pillanatnyi elbambulást okoz számomra majd mikor észbe kapok kicsit nevetve elindulok.
-Amúgy ilyen szép lányok hogy kerülnek egy ilyen helyre?-kérdezem kissé nevetve

"Ez most azt nézte amit láttam és azt kérdezte amit hallottam." Egy pillantással hátulról szinte át szúrtam az újsrác mellkasát...még egy ilyen mondat és én fojtom meg..
-Szerintem gondolkodj mielőtt beszélsz. Csak magadnak fogsz vele ártani ha nem így teszel!-mondom kissé nevetve
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 15 I_icon_minitimeVas. Jan. 05, 2014 5:12 pm

Elnevetem Raichan reakcióján, majd Ebisu felé fordulok.
-Ennek az egész helynek, én vagyok a vezetője. És én is csa azért vagyok itt amiért ti. Túl élek. -indulok ki az ajtón, majd megállok, miközben feltűzöm a hajam.
-Oké, akkor erre..- indulok meg bal kéz felé. Elég gyors tempót diktálok.
-Ne maradjatok le! -fordulok hátra egy pillanatra. Ahogy megyek a folyosón, mindig rámutatok egy ajtóra.
-Lövő terem, Eligazító terem, gyakorló tér, ebédlő, könyvtár...-majd egy lépcső jön.
-És ha itt felmentek, akkor a szobák. Az ébresztő reggel fél hétkor van, takarodó kilenckor. Kérdés?
Kiyoko

Kiyoko

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 15 I_icon_minitimeVas. Jan. 05, 2014 5:24 pm

Követem a főnököt de nem igazán figyelek arra amit mond csak bámészkodok.
-Az említett képesség felmérés meg ilyesmik mikor lesznek?-kérdezem mosolyogva

A hozzászólást Kiyoko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 05, 2014 6:23 pm-kor.
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 15 I_icon_minitimeVas. Jan. 05, 2014 5:37 pm

-Holnap...- megnézem a karórám. -Azaz ma.- nézek fel rájuk. -Nos, akkor megmutatom hol aludhattok, aztán holnap folytatjuk az eligazítást.
Kiyoko

Kiyoko

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 15 I_icon_minitimeVas. Jan. 05, 2014 5:40 pm

-Rendben!-mondom mosolyogva és nyújtózkodom egyet amitől egy elég nagyot roppan a hátam"végre megroppant."-

A hozzászólást Kiyoko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 05, 2014 6:22 pm-kor.
Jodie Holmes
Mesélők
Jodie Holmes

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 15 I_icon_minitimeVas. Jan. 05, 2014 6:20 pm

-Értettem.

Akkor van pár órácskám aludni. Az is milliószor jobb, mint a semmi. A táskámat féloldalasan hordom a hátamon. Végre egy hely, ahol nem kell attól félnem, hogy egy zombi leharapja a fejem. Legalább is remélem...
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 15 I_icon_minitimeVas. Jan. 05, 2014 7:50 pm

Elindulok fel a lépcsőn fel, majd egy folyosón találjuk magunkat, amely szinte végtelen hosszúságúnak tűnik, és mindenhol csak ajtókat látni.
-Még van egy emelet. Na...elindulok a folyosón, majd rá mutatok két egymás melletti ajtóra.
-Ezek szabadok. De szoba társak is lehettek.- vigyorodom el pimaszul.
Jodie Holmes
Mesélők
Jodie Holmes

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 15 I_icon_minitimeVas. Jan. 05, 2014 7:58 pm

-Jó éjszakát.-mondom és belépek a jobboldali ajtón. Nincs már energiám ehhez. Amint belépek, ledobom magam az ágyra, de még mielőbb elalszom, a táskát közel magamhoz elhelyezem és a késem a párnám alá teszem. Biztos, ami biztos.
Kiyoko

Kiyoko

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 15 I_icon_minitimeVas. Jan. 05, 2014 8:01 pm

-Köszönöm a lehetőséget..-mondom nevetve-Jóéjt!-meghajolok nevetve majd bemegyek a másik szobába.
"végre ágy."Szinte nekifutásból esek az ágyra és terülök el teljesen.
Haru
Mesélők
Haru

Hozzászólások száma : 412

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 15 I_icon_minitimeVas. Jan. 05, 2014 8:23 pm

-Hogy mit?-vágok egy amolyan értelmes fejet, majd egy perverz mosoly jelenik meg arcomon, de mikor megpillantom a lány durcis arckifejezést, megrázom fejem.-Nyugi csak vicceltem ^^-simogatom meg Szvetlana arcát, mikor egyszer csak elönt a forróság...túl meleg van...arcom lassan kipirul, és fejem is fájni kezd egy kicsit. -Csak, menjünk vissza...-nyöszörgök, majd szédülni kezdek, és újra elájulok.
//Ez poén lesz Razz//
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 15 I_icon_minitimeHétf. Jan. 06, 2014 11:00 am

Sóhajtok, majd visszamegyek az orvosiba. Kopogás nélkül megyek be. Felülök a vizsgáló asztalra.
-Hahh~ Elrendeztem az újakat, adtam nekik szobát, meg minden.... kiveszem a csattot hajamból, és összekócolom a hajam.
Kiyoko

Kiyoko

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 15 I_icon_minitimeHétf. Jan. 06, 2014 7:09 pm

Éppen a forgószékben ültem majd Nai-chan berohan.
-Érdekes...-mondom miközben Nai-chan-t méregetem kicsit perverzen elvigyorodva-Ugye nem nyúlt hozzád az a srác?-kérdezem kicsit rosszallóan
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 15 I_icon_minitimeHétf. Jan. 06, 2014 7:53 pm

-De buta vagy! Persze hogy nem! Nem is hagytam volna neki....- mondom, miközben elfordítom a fejem, és bevágom a durcit.
-Kinézed belőlem, hogy hagynám hogy hozzám nyúljon...jól van Rai ezt megjegyeztem.....ch...
Kiyoko

Kiyoko

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 15 I_icon_minitimeHétf. Jan. 06, 2014 7:57 pm

-Nem-nem-nem azért!-mondom magyarázkodóan-De kitudja mit akar tőled...de tudom hogy nem vagy olyan...csak-csak-csak...egyszerűen féltettelek..-motyogom lehajtott fejjel
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 15 I_icon_minitimeHétf. Jan. 06, 2014 8:06 pm

-Tudod hogy engem nem kell...- mosolygok rá kedvesen, majd ölelésre tartom karjaim.
-Gyer Rai-chan, had öleljelek meeeg~ ^.^
Kiyoko

Kiyoko

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 15 I_icon_minitimeHétf. Jan. 06, 2014 8:09 pm

Egy kicsit elpirulok és felállok és megölelem.Majd a vállának támasztom a fejem..
-De miért pont 'chan'?-kérdezem kicsit mosolyogva és tovább ölelem.
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 15 I_icon_minitimeHétf. Jan. 06, 2014 8:13 pm

-Mert. -válaszolok, a "miért pont 'chan'?" kérdésre. Átölelem a nyakát, majd a vállára hajtom a fejem. Egy idő után szuszogni kezdek, és lazábban ölelem Rait.
Elaludtam a karjai közt. //nyugi nem sokara reggel van ugx is Xd
Kiyoko

Kiyoko

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 15 I_icon_minitimeHétf. Jan. 06, 2014 8:14 pm

Elmosolyodom majd magamhoz ölelve óvatosan leülök és fogom az ölembe le-ne essen és hogy fel ne ébredjen és közben óvatosan simogatom.
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 15 I_icon_minitimeHétf. Jan. 06, 2014 8:45 pm

Álmomban mosolyogni kezdek a simogatásra, és hozzábújok Raichanhez.
Édesen szuszogok, néha mocorgok vagy nagyon halkan nyöszörgök...
Kiyoko

Kiyoko

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 15 I_icon_minitimeHétf. Jan. 06, 2014 8:54 pm

Elmosolyodom és tovább simogatom aztán próbálok ébren maradni.
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 15 I_icon_minitimeHétf. Jan. 06, 2014 9:04 pm

Felhúzom a lábaimat,majd álmomban megpuszilom Rai nyakát.
-Sze...-kezdek bele egy szóba de a végét már csak el nyöszörészem./értelmes szóxDD// Másik kezemet Rai nyakára teszem.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 15 I_icon_minitime

Túl éled? //JÁTÉKTÉR//
Vissza az elejére 
15 / 19 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
GenChiDōhōdan :: Túl éled?-
Ugrás: