GenChiDōhōdan
Üdvözöllek!
Ha hozzánk sodort az ár, ne menj még! Nézz körül! Két izgalmas szerepjáték, és rengeteg új barát várhat rád!
GenChiDōhōdan
Üdvözöllek!
Ha hozzánk sodort az ár, ne menj még! Nézz körül! Két izgalmas szerepjáték, és rengeteg új barát várhat rád!
GenChiDōhōdan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ezüst Vér Testvériség - A vér kötelez

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Túl éled? //JÁTÉKTÉR//

Go down 
+5
Raven
Kiyoko
Haru
Abby L. Jones
Mizuki Ayame
9 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19  Next
SzerzőÜzenet
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

Hozzászólások száma : 967

Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 9 I_icon_minitimeVas. Dec. 29, 2013 10:11 pm

//Wáááá, így nem tudom mit csináljak xDDD//

Felülök az asztalra, a kávéfőző mellé, és megint karba teszem a kezem.
-Akkor csak, mondd, hogy igen vagy nem, jó? Ha már így bele ültetted a gondolatot a fejembe. agy szerinted hagyjuk inkább? És ha mindketten szeretjük a másikat, és egyikünk se meri bevallani? Na? Akkor mi lesz? Végig nézzük ahogy a másik összejön valaki mással, hm? - magasra emelem a fejem, egyenes háttal ülök, kissé peckesen. Mikor befejezem a mondanivalóm, felpillantok Rai-chanra.
Vissza az elejére Go down
https://genchi.hungarianforum.com
Kiyoko

Kiyoko

Hozzászólások száma : 151

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 9 I_icon_minitimeVas. Dec. 29, 2013 10:33 pm

-Hmm..-gondolkodom el- Hagyni az egészet és szenvedni...ez egész jó ötletnek hangzik..-mondom picit nevetve-de komolyra fordítva a szót ...-szólalok meg kicsit halkabban és tényleg komolyan-még az a kis rövid szó kinyögése is olyan nehéz számomra valahogy..nem tudnám kimondani..-motyogom és a kávéfőzőt bámulom meredt tekintettel-Meg amúgy is egy magad fajta lány mit akarhat egy ilyen egyszerű orvostól aki szinte sose nagyon mozdul ki a laborból. Ez számomra veszett ügy bármerről is nézzük!-mondom kicsit szomorkás mosollyal majd megiszom a kávémat

/bocs csak annyiszor át írtam xD/
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 9 I_icon_minitimeVas. Dec. 29, 2013 10:37 pm

-Magam fajta? Nem értem mire célzol...- mondom halkan, miközben lóbálni kezdem a lábaimat. Érzem hogy pír fut az arcomba, és a szívem is hevesebben ver. Ezeket a jeleket próbálom leplezni azzal, hogy a földet bámulom, és rúgkapálok.
Kiyoko

Kiyoko

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 9 I_icon_minitimeVas. Dec. 29, 2013 10:42 pm

-Te, akinek a vállán számtalan ember élet múlik kintvagy, magad harcolsz azok ellen a szörnyek ellen egy igazi csoda nő...-mondom még mindig szomrkásan de kicsit nevetve- egy olyan sráccal szemben aki egésznap fegyvereket javítgat és segít néha napján hozzá betévedő embereken meg ha muszáj akkor a csapatával kimegy de akkor is rá kell a legjobban ügyelni mivel nem tud magára vigyázni..-motyogom és a maradék kis kávét nézegetem a csésze aljában
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 9 I_icon_minitimeVas. Dec. 29, 2013 10:47 pm

Egy darabig csendben nézem majd sóhajtok egyet. Megfogom a karját, és magam elé húzom. A tarkójára simítom a kezem, majd lehúzom magamhoz, és gyengéden megcsókolom.
Teljesen vörös arccal, válok el ajkaitól, majd homlokom az övének támasztom.
-Majd én vigyázok rád...- suttogom halkan, fél mosollyal az arcomon.
Kiyoko

Kiyoko

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 9 I_icon_minitimeVas. Dec. 29, 2013 10:57 pm

Enyhén szólva elvörösödöm és nem merek a lány szemébe nézni de igazából meg mozdulni se tudok megszólalni meg hát még kevésbé megy. Így hát kissé megdermedve teljesen elvörösödve állok a lány előtt.
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 9 I_icon_minitimeVas. Dec. 29, 2013 11:01 pm

Még mindig nem engedem el, viszont érezni, hogy a meglepettségtől, és az enyhe félelemtől hideg lesz a kezem.
-És most vágd az arcomba, hogy csak szívattál, és vicc volt az egész...- suttogom remegő hangon.
Kiyoko

Kiyoko

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 9 I_icon_minitimeVas. Dec. 29, 2013 11:07 pm

Halványan elmosolyodom majd egy hirtelen mozdulattal magamhoz szorítom a lányt de még mindig nem szólok semmit és közeben a vállába temetem az arcom hogy ne látszódjon mennyire elvagyok vörösödve.
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 9 I_icon_minitimeVas. Dec. 29, 2013 11:13 pm

Megölelem Rai-t, és halkan nevetni kezdek. Remegő kezeim a hátán pihennek.
-Basszus Rai! Majdnem itt haltam meg agyvérzésben...-nevetem el magam, de a mondat végén elcsuklik a hangom. Nagyon halkan szipogni kezdek. Annyira beparáztam, hogy mit fog mondani, hogy elsírom magam.
Kiyoko

Kiyoko

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 9 I_icon_minitimeVas. Dec. 29, 2013 11:21 pm

Óvatosan elkezdem simogatni a hátát és mikor látom hogy sírni kezd egy mozdulattal de láthatóan eléggé félve egy apró csókot lehelek ajkaira majd ezután újra magamhoz ölelem szorosan
-Nyugi...-suttogom halkan és próbálom csitítgatni.

Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 9 I_icon_minitimeVas. Dec. 29, 2013 11:26 pm

Halkan nevetni kezdek.
-belőled nem tudtam kihúzni egy szót sem, és én sírok...Hát milyen dolog ez?! -kérdezem halkan. Gyengéden eltolom magamtól, és lehajtott fejjel megtörlöm a szemem.
-Na? És most mi lesz?- kérdezem még mindig lehajtott fejjel. Egy pár pillanatig hallgatok, de nem sokára, kétségbeesett hangon szólalok meg.
-Rai-chan, ugye tudod, hogy ez nem derülhet ki...?-kérdezem halkan.
Kiyoko

Kiyoko

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 9 I_icon_minitimeVas. Dec. 29, 2013 11:35 pm

-Szinte biztos voltam benne...-motyogom még mindig kissé elpirulva-Végül is megígértem hogyha nem eszel eleget bezárlak magamhoz..-mondom kicsit gonoszul mosolyogva és felemelem a leányzó fejét hogy rám nézzen- A foglyom leszel!-mondom egy picit csillogó szemekkel.-Amúgy nyugi minden rendben lesz!-jelentem ki magabiztoson egy mosollyal
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 9 I_icon_minitimeVas. Dec. 29, 2013 11:39 pm

-Örülök neki, hogy ilyen magabiztos vagy...-húzom el a szám
-Amúgy...Hidd el...tudok olyat, hogy bármit megtegyél nekem...-mondom pimaszul vigyorogva, miközben végig simítok az arcán, majd a nyakán, míg végül a kezem megpihen a mellkasán.
-Jobban jársz, ha nem próbálkozol... Razz -nyújtom ki rá a nyelvem. -Különben is...- hatalmas egoista vigyor terül szét az arcomon. -Erről még a főnököd vagyok! Razz
Kiyoko

Kiyoko

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 9 I_icon_minitimeVas. Dec. 29, 2013 11:54 pm

-Valahogy éreztem!-mondom picit nevetve majd amikor elkezd simogatni valahogy újból eléggé zavarba jövök
-Amúgy meg kezeltelek téged valamikor is úgy mintha a főnököm lennél?-kérdezem picit kuncogva-Mármint amikor négy szemközt voltunk..-helyesbítem ki magam kicsit kínosan nevetgélve.
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 9 I_icon_minitimeHétf. Dec. 30, 2013 12:01 am

Sóhajtok.
-Nem, szerencsére sosem. Pont ezért szerettem idejárni...-mosolyodom el. Átölelem a nyakát.
-Az a baj...hoogy... nem is tudom :/ -nézek félre. -Valamit mondani akartam....O.o- tűnődóm el.
-Ja igen lehet, hogy azt,hogy mindig is tetszett mikod elpirulsz...^^-mosolygok rá kedvesen. Sóhajtok, és lehajtom a fejem.
-Tudod kicsit aggódom a "Szökevényeinkért"... legalább is a lányokért minden képp... Hayatohoz tudtommal nem köt semmim..
Kiyoko

Kiyoko

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 9 I_icon_minitimeHétf. Dec. 30, 2013 12:12 am

Elmosolyodom majd megsimogatom a fejét.
-Én a srácot még nem nagyon láttam...de ha kitudott jutni és Szvetlana szem elől tudta veszteni akkor biztos nem egy hülye gyerek, a két csajért viszont nem aggódnék asszem ha együtt vannak akkor nincs nagy gáz...-mondom mosolyogva.-Két vagy három embert még mindig nehezebb megfogni mint egyet.Esetleg valahogy meglehetne őket próbálni utólérni, telefonon vagy mittom én.(az ugye van jelen világban?><)-Magyarázom halkan és próbálom kicsit feldobni.-Amúgy nem kéne neked aludni? Nem rég beszéltünk róla hogy nem ártana!-mondom mosolyogva-De aludhatsz itt is megfigyelés alatt tartalak címszóval-vetem fel az ötlet kicsit vigyorogva
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 9 I_icon_minitimeHétf. Dec. 30, 2013 8:53 am

-Ez nem is rossz ötlet...-mosolyogok a fiúra, majd lassan lecsússzanok elé a földre(az asztalról), de még mindig a nyaka mögött van a két kezem.
Mélyen a szemébe nézek, majd lábujjhegyre állva megcsókolom. Mikor ismét a szemébe nézek suttogni kezdek.
-Boldog vagy?
Kiyoko

Kiyoko

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 9 I_icon_minitimeHétf. Dec. 30, 2013 10:25 am

elre amozdulatra eléggé elpirulok és nem nagyon tudok reagálni csak egy aprót bólintok mivel nagyon zavarbajöttem
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 9 I_icon_minitimeHétf. Dec. 30, 2013 10:37 am

Elmosolyodom majd megölelem.
-Akkor jó. - hallani hogy nevetek. Elengedem, majd felnézek rá.
-Szerintem inkább bemegyek a szobámba... Nem sokára úgy is visszajövök valamiért^^" - mosolygok rá, majd megpuszilom az arcát, és elindulok kifelé a szobából.
Kiyoko

Kiyoko

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 9 I_icon_minitimeHétf. Dec. 30, 2013 11:57 am

Okés menj csak!-mondom mosolyogva majd mielőtt kinyitná az ajtót oda megyek hozzá és a kezénél fogva vissza fordítom a fejét felemelem és megcsókolom eléggé elpirulva majd mikorelválunk egymástól elmosolyodom
-Szia!-suttogom halkan
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 9 I_icon_minitimeHétf. Dec. 30, 2013 12:05 pm

-Hűű...Ha így fogsz búcsúzni eléred, hogy többször menjek kifelé....Wink - kacdintok rá majd intek egyet.
-Szia! - köszönök mosolyogva, majd kilépek az ajtón, amit halkan csukok be magam mögött.

A stobámba megyek, és rávetődök az ágyamra.
"Ez...ez olyan hihetetlen....!"
Elpirulva vigyorgok.
Nem sokára elnyom az álom...
Kiyoko

Kiyoko

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 9 I_icon_minitimeHétf. Dec. 30, 2013 12:38 pm

Elmosolyodva integetek majd mikor kilép és elmegy szinte rá zuhanok az egyik fotelre és a plafont bámulom.
"Tiszta hülye vagyok..."
Kis idő múlva felkelek és egy kis lámpát felkapcsolva visszatérek a fegyver javításhoz és egész éjszaka azzal "szórakozom".
Haru
Mesélők
Haru

Hozzászólások száma : 412

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 9 I_icon_minitimeHétf. Dec. 30, 2013 8:00 pm

Mikor a lány egyszer csak feláll, majd elmegy valahova csak sóhajtok egyet. Vajon viszonoznom kellett volna a csókját? Nem tudom...most annyi gondolat kavarog a fejemben...Mit csináljak? Menjek Szvetlana után és beszéljem meg vele a dolgokat, vagy csak fogjam magam és hagyjam itt a csapatot...? Felejtős...
Végül az 1. ötletemnek adok igazat. Feltápászkodok majd elindulok azon az útvonalon amelyiken a lány is ment. Lassan elérek a tóhoz, és a távolban Szvetlana-t is megpillantom. Ez a hely olyan veszélytelennek tűnik...valami nem stimmel...
Ebben a pillanatban észreveszek egy vörösen ragyogó szempárt, az egyik bokor sűrűjében. Na mit mondtam? Az egyik fa mögé lopózok és hangtalanul előkapok néhány dobócsillagot, és a bokor felé repítem őket. erre egy hatalmas ordítás lesz hallható majd a bokorból lassan kibukik egy dögevő, szívében három nagyobb dobócsillaggal. Úgy látszik pont célba találtam. Nem szeretném hogy a lány észrevegyem ezért felmászom arra a fa fára, mi mögött elrejtőztem és onnan figyelem tovább a helyet. Nem fogom hagyni hogy a lánynak bármi baja essen...
Abby L. Jones

Abby L. Jones

Hozzászólások száma : 60

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 9 I_icon_minitimeHétf. Dec. 30, 2013 8:15 pm

Hatalmas ordítás hasít az éjszaka csendjébe, én meg ijedtemben megpördülök. Sehol em látok senkit, de azért védelmezően magam elé emelem a Kalasnyikovot, hogy egyből tudják lőni, ha kell. De sehol senki... Percekig így állok, és figyelek, de nem történik az égvilágon semmi. Amikor nagyjából megbizonyosodok arról, hogy minden nyugodt, leeresztem a fegyvert, de továbbra is pattanásig feszült idegekkel figyelem a tó körül történő dolgokat. Hirtelen felötlik bennem a csók emléke, és legszívesebben arcon ütném magamat, hogy ezt csináltam... Úgy döntök, hogy veszek egy nyugtató fürdőt, úgyhogy elkezdem kigombolni a blúomat.
Haru
Mesélők
Haru

Hozzászólások száma : 412

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 9 I_icon_minitimeHétf. Dec. 30, 2013 8:35 pm

Mikor a lány vetkőzni kezd kissé elvörösödöm, és elkapom onnan tekintetem, majd mikor veszek bátorságot újra a tó felé pillantani, Szvetlana már a vízben van. Kifújom magam, mire arcomból is elszökik egy kis pír. Hirtelen megpillantok valamit a vízben, ami rohamos tempóban közelít a nyugodtan fürdőző lány felé.
-Basszus!-nyögöm ki, majd mit sem törődve előbbi elhatározásommal, leugrom a fáról és berohanok a vízbe.
Mivel Szvetlana még nem ment olyan messzire a parttól ezért egy szempillantás alatt ott termek mellette, és egy gyors mozdulattal a kezembe kapom őt majd kiveszem a partra. Pont mikor megteszem az első lépést visszafelé, egy hatalmas szörny jön fel a víz alól, és kap-vagyis kapna a lány után ha én már nem vittem ki volna azóta a partra.
-Fuh...-fújom ma már másodjára ki magam, és csak nézem ahogy a bestia lassan lebukik a víz alá és eltűnik.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 9 I_icon_minitime

Túl éled? //JÁTÉKTÉR//
Vissza az elejére 
9 / 19 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
GenChiDōhōdan :: Túl éled?-
Ugrás: