| Túl éled? //JÁTÉKTÉR// | |
|
+5Raven Kiyoko Haru Abby L. Jones Mizuki Ayame 9 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Abby L. Jones
Hozzászólások száma : 60 Join date : 2013. Nov. 18. Tartózkodási hely : Otthon ^^
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Hétf. Dec. 30, 2013 8:54 pm | |
| Épp nyugodtan fürdők, amikor hirtelen ott terem Hayato, a kezébe kap és kirohan velem a partra. Először ezt nem tudom mire vélni, de amikor egy hatalmas szörny csap le arra a helyre, ahol az előbb voltam, rájövök, hogy az életemet köszönhetem neki. Még mindig a kezében tart. Felnézek az arcába. -Köszönöm.-suttogom.-Megmentetted az életemet. És meg szerencse, hogy fehérneműben fürödtem. ^^" | |
|
| |
Haru Mesélők
Hozzászólások száma : 412 Join date : 2013. Nov. 17. Tartózkodási hely : Csillámfölde~
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Hétf. Dec. 30, 2013 9:24 pm | |
| Mikor meghallom Szvetlana-t reflexszerűen a lányra téved pillantásom mire újra elvörösödöm. -Öhm...semmiség...-fordítom el fejem, de szerencse a csuklya most rajtam van így nem igazán látszik, hogy arcom már réges rég rákvörös színben pompázik. | |
|
| |
Abby L. Jones
Hozzászólások száma : 60 Join date : 2013. Nov. 18. Tartózkodási hely : Otthon ^^
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Hétf. Dec. 30, 2013 9:33 pm | |
| -Tényleg hálás vagyok.-mondom mosolyogva és finoman felém fordítom az arcát, hogy a szemébe nézhessek. Ahogy az arca felém fordul, a csuklya ellenére is látom, hogy elvörösödött, mire az én arcom is lángba borul. Úgy döntök, hogy most ideje lenne felhoznom azt amit akartam. -Sajnálom.-mondom és a kísértésnek nem engedve tartom a szemkontaktust.-Sajnálom, hogy úgy letámadtalak. | |
|
| |
Haru Mesélők
Hozzászólások száma : 412 Join date : 2013. Nov. 17. Tartózkodási hely : Csillámfölde~
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Hétf. Dec. 30, 2013 10:03 pm | |
| -Áh, semmi.-eresztek el egy kedves mosolyt, és vele együtt megpróbálom kordában tartani az érzelmeimet, ezzel csökkentve egy kicsit a vörösséget arcomon.-De most, hogy belegondolok...-tűnődök el egy kicsit, majd pillantásomat újra a lányra vetem.-Azt a csókot kifejezetten élveztem. ^^ Csak...valami hiányzott még belőle...-erre mosolyom egy kicsit nagyobbá válik.-Várj, megmutatom!-mondom, majd közelebb hajolok Szvetlana-hoz és gyengéden megcsókolom. Közben egy kicsit szorítok a fogáson, nehogy kipottyanjon a karjaimból. | |
|
| |
Abby L. Jones
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Hétf. Dec. 30, 2013 10:26 pm | |
| Boldogan és csodálkozva hallgatom végig, amit Hayato mondd, majd egy pillanattal később a fogása szorosabbá válik és az ajkai fogságba ejtik az enyémeket. Először döbbenetemben megmerevedek, aztán a karomat átfonom a nyakán és hevesen visszacsókolom. A csókja édes, gyengéd, szinte gondoskodó. Az egyik kezemmel hátrahúzom a csuklyáját és beletúrok a hajába, ezzel még közelebb húzva magamhoz. | |
|
| |
Haru Mesélők
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Hétf. Dec. 30, 2013 11:04 pm | |
| Mikor elválnak ajkaink,leteszem végre a lányt a földre. -Amúgy...mit is érzel pontosan irántam?- döntöm picit oldalra fejem. Tudom, hogy ez egy elég hülye kérdés...de rettentően érdekel a válasz. | |
|
| |
Abby L. Jones
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Hétf. Dec. 30, 2013 11:08 pm | |
| A kérdésétől zavarba jövök, az arcom megint vörös lesz. -Ugyanezt kérdezhetném én is tőled.-felelem. | |
|
| |
Haru Mesélők
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Hétf. Dec. 30, 2013 11:19 pm | |
| -De viszont én kérdeztem először.-eresztek el egy a fajta önelégült mosolyt majd megsimogatom a lány buksiját.-Na? ^^
| |
|
| |
Abby L. Jones
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Hétf. Dec. 30, 2013 11:31 pm | |
| A simogatással meggyőzött: -Én... Én nem tudom biztosan. Amikor hozzám érsz, a szívem felgyorsul, és nem vágyom másra csak az érintésedre, a csókodra... Én meg sosem éreztem ilyet... | |
|
| |
Haru Mesélők
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Hétf. Dec. 30, 2013 11:39 pm | |
| -Eh...aranyos vagy mikor erről beszélsz.-mosolygok még mindig Szvetlana-ra majd nyomok egy puszit a homlokára.-És gondolom most az én nézőpontom jön.-próbálom összeszedni gondolataimat majd mikor ez nagyjából sikerül veszek egy nagy levegőt.-Hogy is mondjam...először kicsit kikészítettél azzal a fegyelmezett éneddel ^^"...de most hogy így, ebből a szemszögből is megismerlek tényleg, egész aranyos vagy...és meg kell hagyni, szép is.-vakarom meg szégyenlősen tarkómat.
| |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
Hozzászólások száma : 967 Join date : 2013. Nov. 16. Age : 24 Tartózkodási hely : ~In the water~
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szer. Jan. 01, 2014 6:51 pm | |
| Hirtelen felébredek. "Milyen különös... megint semmi dolgom.... Felpattanok az ágyról, és kiengedett, kócos hajjal, kirohanok a szobámból. Az ajtót becsukom magam mögött. Az orvosiba rohanok.
Mikor odaérek, feltépem az ajtót, belépek, majd gyorsan bevágom magam mögött. Egy pillanatra nem állok meg. Raichan a gurulós székében ül, és döbbenten néz rám. Nekifutásból ráugrom, a lába közötti kis részre rögtön feltérdelek, átkarolim a nyakát, és megcsókolom. Olyan hirtelen futottam neki, hogy a szék is hátra gurul egy kicsit. A homlokomat az övének támasztom és rámosolygok. -Képzeld, már hiányoztál.^^ | |
|
| |
Kiyoko
Hozzászólások száma : 151 Join date : 2013. Dec. 15. Age : 26 Tartózkodási hely : Narnia
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szer. Jan. 01, 2014 7:05 pm | |
| Éppen már majdnem lefejeltem a fegyvert mikor hirtelen egy lány berohan majd mikor közelebb ér és csókol meg látom hogy Nai-chan, és szinte lángvörös lesz a képem. -Sz-szia...-dadogom elég félénken. | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
Hozzászólások száma : 967 Join date : 2013. Nov. 16. Age : 24 Tartózkodási hely : ~In the water~
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szer. Jan. 01, 2014 7:13 pm | |
| -Ne légy ilyen kis félénk Rai-chan...-mosolygok rá kedvesen,és megpuszilom a homlokàt. -Rég láttalak... -vigyorgok rá arra utalva, hogy egy órával ezelőtt látott utoljára. -Mi újság? | |
|
| |
Kiyoko
Hozzászólások száma : 151 Join date : 2013. Dec. 15. Age : 26 Tartózkodási hely : Narnia
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szer. Jan. 01, 2014 7:32 pm | |
| -S-semmi...-motygom és még mindig eléggé zavarban vagyok de óvatosan megfogom a lány derekát hogy le ne essen-A-aludtál?-kérdezem halványan mosolyogva | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szer. Jan. 01, 2014 7:38 pm | |
| -igen...-túrok bele a hajamba, és próbálom eligazgatni a hajam. -Miért, ennyire látszik rajtam? -kérdezem miközben kicsit zavarba jövök. -Siettem... Nem...fésülködtem...-mosolyodok el kislányosan. | |
|
| |
Kiyoko
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szer. Jan. 01, 2014 7:57 pm | |
| -N-nem különösen jól nézelki!-mondom elmosolyodva-Csak úgy..kiavagy virulva ...-suttogom és próbálok túlléptni a zavartságomon így egy mozdulattal közelebb húzom magamhoz Nai-chan-t és szelíden végigcirógatom játékosan. | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szer. Jan. 01, 2014 8:28 pm | |
| Elnevetem magam, majd beleülök Raichan ölébe de közben megfordulok, és a hátamat támasztom a mellkasának támasztom a hátam, és a vállára hajtom a fejem. -Szerinted, jól döntöttünk? -suttogom halkan. (Arra gondolok hogy bevallottak mit ereznek) | |
|
| |
Kiyoko
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szer. Jan. 01, 2014 8:36 pm | |
| -Azt hiszem...-suttogom elmosolyodva és rápillantok majd megpróbálom átkarolni le ne csússzon.-Miért szerinted nem?-kérdezem kicsit szomorkásan | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szer. Jan. 01, 2014 8:47 pm | |
| Ezt nem mondtam...- szólok halkan. Elhelyezkedem, majd Raichan nyaka felé fordítoma fejem. A lélegzetem csiklandozza a bőrét... -Csak furcsa.... Oly' régóta barátok vagyunk...és most...-nevetni kezdek. Egy darabig csöndben vagyok. -Figyelj csak...Tudod mit szeretek benned? :3 ^^ | |
|
| |
Kiyoko
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szer. Jan. 01, 2014 8:59 pm | |
| Kicsit elmosolyodom. Majd hallgatás közben kicsit elkalandoznak a gondolataim miközben Nai-chan-t figyeltem. és mikor hirtelen megszólal újra lángvörös lesz egy pillanatra az arcom. -Figyelek!-mondom rémülten egy kicsit-Mondjad..-mosolyogva | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szer. Jan. 01, 2014 9:05 pm | |
| -Te sosem mutattad,hogy....Tartanál tőlem...-sóghajtok. -Tudod, fontos, hogy tiszteljenek...És vannak akiket máshogy nem tudok kordában tartani. Muszáj félelmet keltenem .. de azért ez néha nyomasztó...- a fejemet beledörzsölöm Raichan nyakába. -És ebben a kis szobában önmagam lehetek.... | |
|
| |
Kiyoko
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szer. Jan. 01, 2014 9:24 pm | |
| Óvatosan átölelem a lányt. -Szegénykém.-kicsit elmosolyodom rajta.-Biztos nagyon rossz.....De én bármikor itt leszek neked most már.-suttogom kedvesen és óvatosan magamhoz ölelem-Mégis mióta..sz-sze-szeretsz?-kérdezem és alig merem kimondani azt a bizonyos szót | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szer. Jan. 01, 2014 9:31 pm | |
| -Nem tudom...-motyogom. -Igazából mióta közelebbről megismertelek...Azóta nem tudom eldönteni mit érzek irántad...-suttogom kuncogva. -Aranyos vagy...Pont az ellentétem. Mindig tudsz mosolyogni... Mindig önmagad vagy... Maga a megtestesült....Aranyosság ^^ | |
|
| |
Kiyoko
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szer. Jan. 01, 2014 9:37 pm | |
| -Ne mondj ilyet...-motyogom és újra eléggé zavarba jövök-...ez azért annyira nem jó..-motyogom -És ráadásul ezt úgy mondod mintha te nem lennél aranyos...-mondom elmosolyodva-Pedig te vagy az én aranyos kislánykám-jelentem ki kicsit elvigyorodva de közben magam is meglepődök hogy ilyen könnyen kitudtam jelenteni. | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szer. Jan. 01, 2014 9:51 pm | |
| -jól haladunk... már birtokos viszonyban beszélsz rólam..-mondom nevetve. -Különben meg èn minden vagyok csak aranyos nem...egy aranyos lány szőke vagy barna, kis virág koszorúval a fején,rózsaszín ruhában.... Nekem egy seb csúfítja el az arcom, folyton fegyverekkel foglalkozom, és ha nem lenne hosszú hajam, akkor olyan lennék mint egy fiú... | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// | |
| |
|
| |
| Túl éled? //JÁTÉKTÉR// | |
|