| Túl éled? //JÁTÉKTÉR// | |
|
+5Raven Kiyoko Haru Abby L. Jones Mizuki Ayame 9 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Kiyoko
Hozzászólások száma : 151 Join date : 2013. Dec. 15. Age : 26 Tartózkodási hely : Narnia
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szer. Jan. 01, 2014 9:55 pm | |
| -Az aranyosság ha szeretnéd tudni belülről fakad, és szerintem nagyon aranyosan nézel ki bárki bármit mond...a fegyverek meg csak dobnak rajta...-Mondom elmosolyodva és közben játszadozom a lány hajával. | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
Hozzászólások száma : 967 Join date : 2013. Nov. 16. Age : 24 Tartózkodási hely : ~In the water~
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szer. Jan. 01, 2014 10:00 pm | |
| -édes vagy...-mondom nevetve,majd elnyomok egy ásítást. -Olyan...tiszta a lelked....-hátra nyúlók, és ujjaimmal, gyengéden megcirógatom az arcát majd a nyakát... | |
|
| |
Kiyoko
Hozzászólások száma : 151 Join date : 2013. Dec. 15. Age : 26 Tartózkodási hely : Narnia
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szer. Jan. 01, 2014 10:06 pm | |
| "elkapom" az ásítást és énis ásítok. -Ezt azért így nem jelenteném ki^^"-mondom enyhén kínosan nevetgélve és tovább játszadozom a hajával de a cirógatástól egy enyhe pír jelenik meg az arcomon (tanulom a fogalmazást ^^" xD) | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
Hozzászólások száma : 967 Join date : 2013. Nov. 16. Age : 24 Tartózkodási hely : ~In the water~
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szer. Jan. 01, 2014 10:08 pm | |
| (Ugyesen! :DDD) Picit elszenderedem Rsi karjai közt, majd hirtelen megrázom magam. -Van még valami kérdése uram?-kèrdezem viccesen. | |
|
| |
Kiyoko
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szer. Jan. 01, 2014 10:16 pm | |
| (ÚJ KARIII~ ^^, Nah nekem nem megy ez a fogalmazási forma) Elmosolyodom mikor látom aludni. Majd mikor felébred picit nevetek, majd óvatosan magamhoz húzom és óvatosan felemelem a fejét azután szenvedélyesen és hosszan megcsókolom majd eléggé elpirulva elmosolyodom. | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szer. Jan. 01, 2014 10:20 pm | |
| (Nem is kell hogy úgy fogalmazz mint mi. Légy önmagad Am mar olvastaaam de nem adja be a kepetxD lehet hogy csak mert telon vagyok) Miután válnak ajkaink, még mindig lehunyt szemmel vigyorogni kezdek. -Ezt most miért kaptam? *3* -kérdezem, majd mikor kinyitom a szemem, az furcsán csillog... | |
|
| |
Kiyoko
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szer. Jan. 01, 2014 10:23 pm | |
| (tudom ^^" azt csinálom, amm Haru-nak se jön be a kép. De amúgy oké...) Elmosolyodom majd végig simítok az arcán. -Mert létezel!-suttogom elmosolyodva és magamhoz ölelem majd a fejemet a vállára hajtom. | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szer. Jan. 01, 2014 10:31 pm | |
| Elmosolyodom és átölelem Rai nyakát. Gyemgéden eltolom magamtól egy kis idő után, majd mélyen belenézek gyönyörű zöld szemeibe. (Elnézést ha nem zöld telefonról annak látom....amm ZÖLD SZEM FAN!*--*) Lassan közelítek Raichan ajkai felé, majd alig pár miliméterre megállok előttük. Furcsán gyorsan lélegzem és a szívem is hevesebben ver. Végül a kezem Rai enyhén vőrös arcára simítom, majd óvatosan ajkaira taladok. Egy darabig finoman bánok a fiúval, de aztán egyre hevesebben, és szenvedélyesebben csókolom... | |
|
| |
Kiyoko
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szer. Jan. 01, 2014 10:42 pm | |
| (dee zöld szeme van^^ gyönyörű zöld *---*) kissé megijedek a közelségétől és félek de valahogy annyira vonz. Majd mikor az ajkaival találom szemben magam a kezeimmel simogatom a hátát és egy ténylegesen véletlen mozdulattal végig simítok a fenekén mikor már szenvedélyesebben csókolózunk de viszonzom is neki a csókot. | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szer. Jan. 01, 2014 10:51 pm | |
| (AHHHWAW imadom a zold szemeket.! *^*)) Érezni hogy beleremegek mikor a derekamnál kicsivel...lejjebb csúszik a keze. Egyik kezemmel megtámaszkodom a széken, a másikkal elkezdem kigombolni az ingét. Elvesztettem a fejem, és igazából nem is tudom pontosan, hogy mit teszek.... | |
|
| |
Kiyoko
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szer. Jan. 01, 2014 10:58 pm | |
| (nem csak te ^^) Kissé elmosolyodom majd tovább csókolom szenvedélyesen a lányt és egy aprót belemarkolok a fenekébe.Mikor el kezdi kigombolni a felsőm egy kicsit elpirulok. és a másik kezemmel derekán játszadozom és cirógatom egyre lejjebb.Viszont nekem már egy jó ideje elvette az eszem.. | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szer. Jan. 01, 2014 11:08 pm | |
| (Most versenyzunk hogy kinekvette el elobb az eszet a masik?:'DD) Végre az inge végére érek és kigombolom az összes gombot. Mikor belemarkol a fenekembe, elválok ajkaitól és kéjesen felnyögök. Bal kezemmel megtámaszkodom, és újra megcsókolom úgyan olyan hevesen. Hideg kezemmel végig simítok, a mellkasán, majd a nyakán, és vissza. Majd a hátára csúsztatom a kezem, és gyengéden megkarmolom. | |
|
| |
Kiyoko
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szer. Jan. 01, 2014 11:14 pm | |
| (ahan amm kész a srác megnézed? *--*) Elmosolyodom amikor felnyög majd mikor hideg kezeivel rámtámaszkodik kicsit beleszisszenek a csókba majd amikor belém karmol karatlanul belenyögök a csókba de aztán még annális vadabbul és tüzesen csókolom tovább és a jobb kezemmel már a combján játszadozom óvatosan. | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szer. Jan. 01, 2014 11:22 pm | |
| (Hogy a viharba ne neznem!) Felhúzom Rait, hogy ne dőljön a támlának, és leszedem róla az ingét. Egyik kezemmel a hóna alatt nyúlok át, és elkezdem karmolászni a hátát. Másik kezemmel a tarkójánál túrok bele a hajába. A nyelvemhegyével finoman végig nyalóm Rai alsó ajkát,majd meg is harapom, de persze csak finoman... Néha belesóhajtok a csókokba. | |
|
| |
Kiyoko
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szer. Jan. 01, 2014 11:35 pm | |
| Segítség képpen felemelkedem hogy letudja szedni az inget. A harapáskor alig hallhatóan belenyögök és megborzongok. Majd közben többször bele-bele markolok a fenekébe a balkezemmel. a másikkal pedig a hátát cirógatom érzékien. | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Szer. Jan. 01, 2014 11:57 pm | |
| (A karid irto cuki, olyan...kis fius arca van, es mindehez meg perverz is:3 hajajj es akkor ide meg johet egy vicces momentum :3)) Egy pillanatra felemelkedem, es lehuzom magamról a pólóm. Gyorsan lehajolok Raihoz és megint megxsókolom. Az egyik lábam a mögöttem lévő asztalra támasztom,hogy tudjak valamiben támaszkodni, ám ekkor túlságosan meglököm magam, így elkezdünk székestül borulni. Sikítok egyet, majd ahogy felborultunk Rai a székben maradt én viszomt dombtam egy hátast. A fejem Rai feje felé van, de én a hideg padlón fekszem, ő pedig tulajdon képen még mindig a székébe ül. Egy darabig csak fájdalmasan nyöszörgök de aztán nevetni kezdek. Olyyan jó izűen nevetek mint még soha. | |
|
| |
Kiyoko
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Csüt. Jan. 02, 2014 12:05 am | |
| (^^ ennek örülök)
Kicsit elmosolyodom és visszacsókolok majd mikor elborulunk eléggé megrémülök.A fejemet kissé bevertem de nemvészes viszont mikör észhez téerk 4kézláb feltápászkodom és Naifu-t figyelem hogy elkezd röhögni. -Jól vagy?-kérdezem enyhén szólva aggódva és egy apró puszit nyomok a homlokára, majd odamászok és magamhoz ölelem. | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Csüt. Jan. 02, 2014 7:02 am | |
| Abba hagyom a röhögést, majd karjaimat a nyakaköré fonom, és a fülébe suttogok. -Sose voltom jobban...-megint kuncogok egy kicsit, majd finoman megharapom a fülét. -Talán úgy hiszed hogy bevertem a fejem..?-kérdezem pimaszul vigyorogva. -Háát... Ha nincs más lehetőségem...-sóhajtok megjátszott szomorúsággal- Akkor vizsgáljon meg, Doktor úr....-nézek fel kajàn vigyorral Raichanra. | |
|
| |
Kiyoko
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Csüt. Jan. 02, 2014 12:51 pm | |
| -Nh..-nyösszenek fel halkan mikor a fülembe harap.Négykézlább felé állok és nagyon elvigyorodom amikor kér hogy vizsgáljam meg.Így egy hirtelen mozdulattal felállok és felkapom a kezembe a lányt és oda viszem az egyik vizsgáló asztalra. -Biztos hogy ezt szeretné kisasszony?Most még megtudok állni.-kérdezem perverzen elvigyorodva | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Csüt. Jan. 02, 2014 1:37 pm | |
| -Ez figyelmeztetés uram? -Vigyorgok rá, majd elhelyezkedem az asztalon. -Azt majd meglátjuk, hogy ki fog előbb kérni valamit....-vigyorodom el. -Muhahahahaha 3:) | |
|
| |
Kiyoko
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Csüt. Jan. 02, 2014 2:35 pm | |
| -Hmm... Nem igazán félek- suttogom még mindig perverzen vigyorogva fölé ereszkedek a lánynak (vagy hogy mondjam négykézláb rá mászik, nemtom megfogalmazni de érted asszem xD) aztán vadul és hosszant csókolom miközben a lábát óvatosan simogatom. miközben a másik kezemmel magamhoz húzom és egy óvatlan mozdulattal kikapcsolom a lány melltartóját, csók közben (Gyáá nemtom micsináljaak~ ><) | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Csüt. Jan. 02, 2014 3:05 pm | |
| (Én se...Q.Q)) Mikor kikapcsolja a melltartómat, elakad a lélegzetem, felülök és a melleimre szorítom a fehérneműt. Döbbenten nézem Raichant, majd vörösen lesütöm a szemem. -N-ne haragudj.... (Egy ideiglenes megoldás....xd)) | |
|
| |
Kiyoko
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Csüt. Jan. 02, 2014 3:07 pm | |
| Egy picit elmosolyodom és magamhoz ölelve visszakapcsolom neki. -Nah ezért mondtam!-suttogom elmosolyodva.-Még kicsivagy hozzá szerintem...-suttogom és egy puszit nyomok az arcára. | |
|
| |
Mizuki Ayame Admin
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Csüt. Jan. 02, 2014 3:13 pm | |
| -Én nem vagyok..! -kezdek bele felháborodottan, maj elhúzom a szám, és lehajtom a fejem. -Kicsi...-sóhajtok szomorúan. -Sajnálom, hogy így becsaptalak..... T^T | |
|
| |
Kiyoko
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// Csüt. Jan. 02, 2014 3:17 pm | |
| -Nem csaptál be..-suttogom és hosszan megcsókolom-Csak szimplán még nem vagy rá felkészülve!-magyarázom megértően és a haját az arcából kisimítva és a homlokára adok egy puszit | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR// | |
| |
|
| |
| Túl éled? //JÁTÉKTÉR// | |
|