GenChiDōhōdan
Üdvözöllek!
Ha hozzánk sodort az ár, ne menj még! Nézz körül! Két izgalmas szerepjáték, és rengeteg új barát várhat rád!
GenChiDōhōdan
Üdvözöllek!
Ha hozzánk sodort az ár, ne menj még! Nézz körül! Két izgalmas szerepjáték, és rengeteg új barát várhat rád!
GenChiDōhōdan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ezüst Vér Testvériség - A vér kötelez

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Túl éled? //JÁTÉKTÉR//

Go down 
+5
Raven
Kiyoko
Haru
Abby L. Jones
Mizuki Ayame
9 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19  Next
SzerzőÜzenet
Kiyoko

Kiyoko

Hozzászólások száma : 151

Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 5 I_icon_minitimePént. Dec. 27, 2013 3:21 pm

-Ülj le!-mondom mosolyogva és abba hagyom a pakolást majd kezébe nyomok egy pohárvizet a lánynak-Nem egyszerre kell inni sokat hanem apránként mert a szervezeted nagy menyiségben nem tudja feldolgozni! Amúgy meg nem zavarsz csak takarítottam.....-mondom elhalkulva majd a hadi övezetnél is rosszabb állapotban lévő asztalra pillantok- Vagy valami olyasmi!-majd kicsit elnevetem magam
- De mindjárt adok valami fejfájás csillapítót.-mosolyodom el kedvesen mikor a fejét fájlaló kislányra nézek
Vissza az elejére Go down
Haru
Mesélők
Haru

Hozzászólások száma : 412

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 5 I_icon_minitimePént. Dec. 27, 2013 4:13 pm

Mikor a lány megfogja kezemet enyhe pír szökik arcomba, de végül csak eleresztek egy laza mosolyt. De...én miért is vörösödtem el? O.O
-Túúúl meleg van...-motyogom, majd leveszem kezemet Szvetlana fejéről, és egy kicsit a másik irányba kezdem el hessegetni a tüzet.-Szvetlana, ugye?-fogok egy botot a kezembe majd azzal elkezdem a tüzet piszkálni.
Abby L. Jones

Abby L. Jones

Hozzászólások száma : 60

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 5 I_icon_minitimePént. Dec. 27, 2013 4:45 pm

-De, igazad van.-mondom zavartan. Belül átkozom magamat, amiért ezt csináltam. Pár percig mindketten csendben bámuljuk a tüzet, én a Kalasnyikovot babrálom.
-Elmegyek egy kis vízért.-mondom, és megpróbálok felállni. De ekkor olyan történik ami rám nagyon nem jellemző: megbotlok O.O. És ami még rosszabb pont Hayatora esek.
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

Hozzászólások száma : 967

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 5 I_icon_minitimePént. Dec. 27, 2013 5:11 pm

-Nem ittam egyszerre sokat...- rázom meg a fejem.
-Hayato, Ash, és Szvetlana, kiszöktek.- nézek bágyadtan a fiúra.- Le kellett váltanom a két őrt, és a helyükre állítottam a robotokat. Ez összefoglalva minusz 5 ember, ebből kettőt a fogdába zártam, a másik háromnak meg még finomítgatom. Bár alapjaiban már meg van. -megimt megdörzsölöm a homlokom.
-Ilyenkor olyan alkalmatlannak érzem magam. Ennyitől így kifekszem...A két őrt is... meg kellett volna ölnöm. De nem bírtam megtenni...
https://genchi.hungarianforum.com
Kiyoko

Kiyoko

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 5 I_icon_minitimePént. Dec. 27, 2013 5:39 pm

Miközben hallgatom a történteket elgondolkodom és a kezébe adok a lánynak egy doboz fájdalom csillapítót és mikor elkezdi szidni magát egy apró mozdulattal homlokon pöckölöm és elmosolyodom.
-Túl kritikus vagy magaddal szemben!-mondom miközben le ülök vele szemben.-Te vagy a legalkalmasabb a tábor vezetésére más ennyi teher alatt már rég összeroppant volna neked viszont csak elkezd tőle fájni a fejed. Azért van egy "enyhe" különbség igaz?-nevetem el magam és összeborzolom egy kéz mozdulattal a főnök haját.-Az emberek hibáznak nemde? Ez így van rendjén, mindenkinek lehetnek rossz napjai és ez általában a legrosszabbkor jön el. A két őrnek viszont jobb hogy nem ölted meg szerintem. Az embereknek a saját lelki ismerete sokkal bántóbb mint holmi kivégzés. Ha elég ideig lesznek bent biztos megjavulnak nem?-kérdezem nevetve-Jó mondjuk az én véleményemet ne nagyon vedd figyelembe én ha lehetne a "betegeket" is meg menteném.-nevetek fel kissé kínosan
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 5 I_icon_minitimePént. Dec. 27, 2013 5:53 pm

-Pont ezért vagy itt.^^ -végig simítok a fiú karján mosolyogva.
-visszatérve a hibákra: Tudod Rai, vannak megbocsáthatatlan hibák. Drága Hayato barátunk rohadtul veszélyezteti az egész bázis biztonságát, mert követhetik a nyomát a bázisig. Az ő büntetését is csak azért volt nehéz kitalálni, mert ha dimán kint hagyom, valaki elfoghatja, és kínzással vagy egyéb technikával kiszedi belőle a bázis pontos helyét. Hayato tudja hogy kell idejönni! És a kis akciója után már a legkevésbé sem bízom benne! -mondom morcosan. -Na és Szvetlaná! Benne csalódtam a legnagyobbat! Hogy lehet ilyen felelőtlen?! Hamár utána memt, akkor mi a halálért nem hozta vissza?! -beveszm a gyógyszert, mert most csak jobban felhúztam magam, és úgy érzem, hogy lerobban a fejem a helyéről...
Haru
Mesélők
Haru

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 5 I_icon_minitimePént. Dec. 27, 2013 5:55 pm

Egyszer csak azon kapom magam, hogy a lány mikor állna fel, hirtelen megbotlik és már dől is felém. Halkan felnyögök mikor rám esik, és aztán konstatálom csak, hogy arcunkat egy kőkemény 7 centi választja el.
-Eh...két ballábas~-jelenik meg arcomon egy pimasz mosoly, de azért bele is pirulok egy kicsit ebbe a magánakcióba.
Most veszem észre, hogy csuklyám már egy ideje nem takarja fejemet, és így már minden észrevehető...esetleg..ha a lány nem nyomná mind a két kezem, akkor még újra fel is tudnám magamra húzni kis védőburkomat...
Abby L. Jones

Abby L. Jones

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 5 I_icon_minitimePént. Dec. 27, 2013 6:12 pm

-Pirulós.-vágok vissza csuklóból a kétballábas kijelentés miatt. Mert látomm, hogy elpirul. Különös, ő sem tűnik olyan nagyon pirulósnak. Ekkor tudatosul bennem, hogy még mindig Hayaton fekszem. Az arcom, ha ez még lehetséges, vörösebb lett. Zavartan felállok és felsegítem Hayatot is.
-Sajnálom.-mondom és lesütöm a szememet.
Kiyoko

Kiyoko

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 5 I_icon_minitimePént. Dec. 27, 2013 6:14 pm

-Nyugi!-mondom mosolyogva és megsimogatom a fejét.-Értem én a dolgokat. De most inkább beszéljünk másról mert ha folytatjuk a témát még a végén itt idegroham jön rád!-jelentem ki mosolyogva- El kéne magad foglalni valamivel most egy kicsit míg ez a fejfájás el nem áll. Hidd el mindenkinek jót tenne de legfőképpen neked és majd aztán tiszta fejjel át gondolod hogy mi legyen.-mosolyodom el majd az asztalaimra pillantok de inkább mégis vissza fordulok a lányhoz.- Például valami olyasmit ami fizikailag és szellemileg is lefoglal! Tudom nem túl sok időd van magadra...de most viszont nagyon nagy szükséged lenne egy kis kikapcsolásra!Például segíthetnél nekem rendet tenni!-Ajánlom fel a lehetőséget kicsit nevetve-Nyugi neem csak vicceltem!-vonom vissza azonnal az ajánlatot mivel a végén még tényleg komolyanveszi
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 5 I_icon_minitimePént. Dec. 27, 2013 6:22 pm

Körül nézek.
-Zárd be az ajtót, é szives örömest segítek. -mosolygok a srácra, majd leugrok az vizsgáló ágyról, és a lőporral beterített asztalhoz lépek. A tenyerembe söpröm a port, majd azt beleömtöm a kukába.
-Egyébként van valami új fegyver amin dolgozol? -kérdezem kislányos hangon, de nem fordulok hátra, hanem pakolászom tovább.
-és... tényleg nem zavarlak? Mert tényleg sok baj van velem...^^"
Kiyoko

Kiyoko

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 5 I_icon_minitimePént. Dec. 27, 2013 6:37 pm

-Mi de hát csak vicceltem!-mondom nevetve és kicsit zavartan és mikor elkezd takarítani inkább rá hagyom és bezárom az ajtót
-Persze hogy van! Az mindig van!-mondom kicsit nevetve.-De egyáltalán nem zavarsz és vannak olyanok akiknek nálad sokkal több problémája szokott lenni..-nevetek és közben a kislány mellé lépve segítek neki pakolni-Amit nem tudsz hova tedd azt inkább ne tedd sehova hanem hagyd ott mert sokszor még én se tudom mit hova teszek!-közben a lányra mosolyodom kedvesen és próbálkozok segíteni neki pakolni
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 5 I_icon_minitimePént. Dec. 27, 2013 6:51 pm

-Ú, ú, mutii~!-nézek csillogó szemekkel Raira. -Tudod hogy imádom a fegyvereket! *.* -izgatottan nézek körbe, és keresem az ismeretlen fegyvert.
-Egyébként bnem értem, hogy bírod ezt a rendetlenséget...
Kiyoko

Kiyoko

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 5 I_icon_minitimePént. Dec. 27, 2013 6:56 pm

-Tudod....csak a kis emberek nem látják át a rendetlenséget, a zsenik bárhol eligazodnak!-mondom kicsit nevetve-Amúgy csak lusta vagyok rendet tenni..^^"- közben elkezdem keresni az új fegyvert majd előhúzok a sarokban lévő fegyver és alkatrész kupacból egy hatalmas fegyvert.-Még csak prototípus de elvileg már működő képes.-mondom elvigyorodva és leteszem az asztalra és elkezdem letörölgetni az olajtól majd mikor kész a leányzó felé nyújtom.-Kiszeretnéd próbálni esetleg?-kérdezem kuncogva-Csak vigyázz mert elég nehéz!
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 5 I_icon_minitimePént. Dec. 27, 2013 7:01 pm

-Megengeded? *o* -hatalmas vigyor terül szét az arcomon.
-De drága vagy! -mosolygok a fiúra, majd kicsit bajlódva, mert tényleg nehéz, felemelem a fegyvert.
//kicsi instrukció kellene xD Mihez hasonlít a fegyver? Gépfegyver, rakétavető, vagy csak egy 80 kilós revolver xD?//
Kiyoko

Kiyoko

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 5 I_icon_minitimePént. Dec. 27, 2013 7:21 pm

Kicsit nevetek.
-Tudom harcba kicsit nehézkes használni de biztos siker!-nevetgélek és figyelem a lányt-és lehetőség szerinte ne itt használjuk-mondom kissé félve mivel látszik hogy máris játszadozni akar vele-Ne segítsek?- kérdezem majd háta mögé lépve kicsit segítek emelni
/azt akartam írni várj xD valami ilyesmi fegyver csak kicsit ennél kissebb azért, de nem találom most azt a képet T_T /
Haru
Mesélők
Haru

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 5 I_icon_minitimePént. Dec. 27, 2013 7:40 pm

-Nicsak ki beszél...-morranok fel, majd mikor Szvetlana felém nyújtja kezét, nyomban megragadom az, és lerántom a földre.
Ezután gurulok egyet, majd kiegyenesedem. Kezemet a lány mellé teszem, így pont fölé magasodok.
-Mit is?
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 5 I_icon_minitimePént. Dec. 27, 2013 7:50 pm

//Még szerencse hogy egy "Kicsit" kisebb O.O Nagyobb mint a csaj xD Legalább is a képen xD//
Már nem pirulok el Rai közelségétől, hisz tudtommal barátok vagyunk.
-Ja, igen, köszi! ^^- nevetem el magam. -Kénytelen vagyok beismerni, hogy kell külső segítség, egy fegyver megemeléséhez. Szégyen T^T..-mondom tetetett //Azt a rohadt, furán néz ki, így leírva xD// szomorúsággal a hangomban.
-És mit tud azon kívül, hogy valamilyen formában szitává lövi az ellenséget? -mosolygok izgatottan, miközben -természetesen Rai segítségével- kicsit elforgatom a fegyvert, hogy minden részét szemügyre vegyem.
Kiyoko

Kiyoko

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 5 I_icon_minitimePént. Dec. 27, 2013 8:08 pm

/bocs nemtalálom azt a képet T_T /
Kicsit elmosolyodom és segítek körbe forgatni.
-Még szép!-Van rajta egy célzó lézer amit belehet állítani úgy hogy az ne csak célozzon hanem az ellenséget akár át is süti ha nagyon muszáj-mondja miközben épp tartás közben taperolja............a fegyvert - és ami a legjobb hogy itt a végén ha már a lőszer elfogy bármi ami kéznél van és szilárd beletehetsz mivel akkora nyomással működik hogy bármit össze tömörít. Csak a mozgatásával probléma^^"-
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 5 I_icon_minitimePént. Dec. 27, 2013 8:17 pm

-Kipróbálhatom? *.* -kérdezem izgalomtól remegő hanggal. -Lééééé~cci....-óvatosan hátrapillantok, mivel Rai arca elég közel van az enyémhez, és nem akarom, esetleg lefejelni, vagy hasonlók...
-Megígérem, hogy többet fogok inni! >.<
Kiyoko

Kiyoko

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 5 I_icon_minitimePént. Dec. 27, 2013 8:26 pm

Egy picit hirtelen elpirulok mivel nem nagyon vagyok hozzászokva az emberek ilyenyire való közelségéhez.
-P-p-persze..-dadogom kicsit zavartan és halvánnyira elpirulva .
Abby L. Jones

Abby L. Jones

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 5 I_icon_minitimePént. Dec. 27, 2013 8:36 pm

Hayato hirtelen a földre ránt, odébb gurult, így fölém került. A meglepődöttségtől. megszólalni sem tudok, csak bámulok a felettem támaszkodó Hayatotra. Amikor magamhoz térek úgy döntök, ha ő fölényeskedik, akkor én is.Megragadom a tarkóját és megcsókolom.
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 5 I_icon_minitimePént. Dec. 27, 2013 8:37 pm

Látom, hogy Rai elpirult. Halkan kuncogni kezdek.
-No lám csak... CSak nem zavara jött a doktor úr? -kérdezem, miközben pimaszul vigyorgok.
-Amikor nem volt rajtam póló, akkor nem pirultál el ennyire.- nevetek fel halkan.
Kiyoko

Kiyoko

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 5 I_icon_minitimePént. Dec. 27, 2013 8:42 pm

-Én-én nem is..-motyogom és elcsapom a fejem de csak még jobban elpirulok.- Nem szokásom...-motyogom elég halkan
Mizuki Ayame
Admin
Mizuki Ayame

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 5 I_icon_minitimePént. Dec. 27, 2013 9:15 pm

-Látom, amit látok. -mondom makacsul. -Nem kell szégyelni, van ilyen. De ha még mindig nem hiszed el, le is fotózhatlak.- kacsintok a fiúra, enyhén hátra fordulva. Előre fordulok, és krákogok.
-Mondd Rai... Most miért pirultál el? Eddig...Nem csináltál ilyet....
Kiyoko

Kiyoko

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 5 I_icon_minitimePént. Dec. 27, 2013 9:19 pm

-Túl közel voltál ennyi az egész..-motyogom már kevésbé elpirulva
-De akkor nem akarod kipróbálni?-kérdezem nevetve és próbálom terelni a témát
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Túl éled? //JÁTÉKTÉR//    Túl éled? //JÁTÉKTÉR//  - Page 5 I_icon_minitime

Túl éled? //JÁTÉKTÉR//
Vissza az elejére 
5 / 19 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
GenChiDōhōdan :: Túl éled?-
Ugrás: